Hjemmesyet frugtpose med Ternet Ninja-tema

Lav din egen killer klovn med Finurligheder

Reklame da æsken er modtaget i gave af Finurligheder!

Vi modtog i starten af året endnu en skøn kasse fra Finurligheder. Denne gang med et andet tema end sidst, nemlig mulighed for at lave sin egen klovn med Finurligheder. Jeg er dog ikke sikker på at holdet bag Finurligheder har set dem som Killer klovne, som Alvin meget hurtigt besluttede det skulle være…!

klovn med Finurligheder

Alvin har altså ikke set IT, men siden han startede i skole sidste år, har han nærmest ikke fablet om andet. Hvis han virkelig så den, ville han jo dø af skræk – men det er svært at overbevise den unge herre om… Så derfor må han nøjes med disse hjemmelavede klovne.

Lav din egen (killer) klovn med Finurligheder

Jeg har skrevet om konceptet i indlægget jeg linker til længere oppe – det holder bare. Vælg et tema, og gå i gang med at udvikle historier og universer.

Alvin sang og fortalte, da vi sad med det i går. Faktisk havde jeg helt glemt at vi havde kassen, men fandt den frem i går da det tissede ned hele dagen. Perfekt regnvejrsaktivitet!

klovn med Finurligheder

klovn med Finurligheder

Han endte med at lave en sejlende pirat denne gang – på trods af at det var klovnekassen vi sad med. Dette nuttede dyr tittede frem, og Alvin krammede den resten af dagen. Jeg ved ikke lige helt, hvad den er for én, haha…

De uhyggelige klovne så på, og senere forenede han dem med sine Lego figurer og monstrene fra den tidligere kasse. Lykken var gjort!

klovn med Finurligheder

klovn med Finurligheder

Vi sluttede dagen af i Alvins seng, imens vi så Skrækhistorier på Netflix. En børnegyserserie for de mindste, den var et kæmpe hit!

Hvis du også vil forsøge dig med monstre eller din helt egen (killer) klovn med Finurligheder, så kan du se deres udvalg lige her!

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Og Instagram lige her:)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmesyet frugtpose med Ternet Ninja-tema