Guidet tur for børn på Kronborg - et besøg værd!

Hjælp, passet er udløbet…!

Ferien er startet, og vi har nydt den – mega! En uge hjemme, en uge i Spanien og så en uge hjemme igen. Huset i Spanien ser magisk ud, og vi rejser med dem vi allerbedst kan lide; yngste bonus (den store gad ikke med – så er de ved at blive voksne!), farmor og morfar. Da jeg skulle sende dem info på os alle, opdager jeg det man altid frygter; passet er udløbet…! Er det ikke sådan noget der kun sker i film?

passet er udløbet

Jeg postede det på min Instagram story, og modtog mange opmuntrende sætninger, hvor panikken blev manet til jorden – tak for det!

Se vores dejlige tur til Mallorca forrige år lige her!

What to do når passet er udløbet?

Det er egentlig ret simpelt; man skal blot forbi Borgerservice og få et stempel i passet. Det kan du gøre helt smertefrit, såfremt passet ikke er udløbet alt for længe siden. Alvins pas udløb d 16 juli i år, det er næsten for ironisk…

Vi satte tid af til at suse på Borgerservice i går, og stod deroppe kl 12.05. Til at få en lang næse, for de lukker kl 12 om fredagen.

Fuck.

Og her tier alle stille med, at “Kommunen” som Alvin kalder det, er mit andet kontor, hvor jeg har min daglige gang qua mit arbejde – jeg er ihvertfald forbi deroppe mindst én gang om ugen i forbindelse med mit arbejde…så jeg burde jo have hentet lidt info frem fra bagerst i arkivet…

Så passet er udløbet, stadig! Og vi rejser på søndag.

Vi har googlet os frem til, at næste rigtige skridt at tage så er lufthavnspolitiet, som har åbent til kl 16 på søndag. Vi skal flyve kl 16:25, så det spiller heldigvis sammen.

Så hvis du gider at krydse fingre for, at vi ikke havner i flere modvindssituationer, så bliver vi bare helt vildt glade…! Og har du en erfaring med at få fornyet passet i lufthavnen, så del den endelig – jeg samler på gode historier lige nu;)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guidet tur for børn på Kronborg - et besøg værd!