Squash pandekager til sensemorgenmaden

Greenie med rødbede

Jeg knokler fortsat derud af med sense. Og i dag har frokosten bestået af denne dejlige greenie med rødbede.

greenie med rødbede sense smoothie

Det gik forrygende i sidste uge, denne lørdag da jeg var til vejning var der kun et vægttab på 200 gram. Øv! Jeg trøster dog mig selv med, at jeg dagen forinden havde drukket en masse alkohol, og håber at det har lidt med det at gøre.

Se min favorit greenie lige her!

Jeg skal afsted til vejning igen torsdag, og har sat alt ind på at der skal være et bedre vægttab dér. Så da jeg kun var sådan lidt sulten til frokost i dag, lavede jeg mig en greenie med rødbede. Det har jeg prøvet med lidt forskelligt held de seneste uger – men i dag fik et resultat jeg var meget tilfreds med!

Greenie med rødbede

Til denne greenie har jeg brugt følgende:

  • En mellemstor skrællet rødbede (svarende til en håndfuld)
  • Fem frosne jordbær
  • En kvart melon
  • En kugle frossen spinat
  • Vand (lige under et halvt glas af samme glas som jeg har drukket af)
  • En teske honning

Blend det hele godt sammen. Put meget gerne lidt isterninger i også, vores var desværre røget til drinks i går, uha!

greenie med rødbede

greenie med rødbede

Ellers kan de frosne jordbær og spinaten godt lige akkurat køle den ned. Grøntsager skal dog være helt kolde når de drikkes, har jeg erfaret! Ellers smager de simpelthen ikke godt.

Perfekt til en varm sommerdag:)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash pandekager til sensemorgenmaden