Greenie smoothie opskrift - med smag af vanilie

Farum loppemarked (med en mini-loppeekspert)

Vi har igen været på loppemarked, og denne gang var det skønne Farum loppemarked vi besøgte. Det er altid et besøg værd, og det var den primære årsag til at vi kørte dertil i dag. Egentlig var jeg mest lun på at besøge det skønne luxusmarked i Gentofte, som jeg også besøgte sidste år, Men med børn på slæb, så var Farum loppemarked altså et bedre valg.

Farum loppemarked

Børnevenlige Farum loppemarked

Alvin har glædet sig til at komme på loppemarked i dag – han er fandeme snart en hel lille loppe-haj, der virkelig har forstået glæden og fidusen ved at tage på loppemarked.

Han er begyndt at kunne forstå lidt mere om penge, og hvad ting koster. Så når han finder en Hulk figur til 30 kr, så véd han godt at det er billigt! Samme Hulk figur har han haft før, men den – og en oversized Ironman, er blevet væk i den sidste flytning. Så da han fandt den i dag, ville lykken ingen ende tage.

Vi mødtes med min kære veninde, Mette, og brugte et par timer i selskab med hende og hendes drenge. Modsat hendes drenge, fandt Alvin en masse godt. Han går særligt efter figurer, det har alle dage været hans favorit legetøj – figurer i alverdens afskygninger og temaer. Lige for tiden er det særligt Skylanders figurer han er var, på, og dem fik han skrabet en god bunke af til sig.

Farum loppemarked

Farum loppemarked

Farum loppemarked

Alvin er ikke spor tilbageholdende, og går rask til den når han skal handle. Han spørger hvad den koster, og i stedet for blot at acceptere og betale, er jeg ved at prøve at lære ham at prutte om prisen. Så når nogen siger en Skylander figur koster en tyver, skal han tilbyde en tier i modsvar. Det øver han sig i, og synes også at det kan være ganske sjovt når det lykkes!

Han kom hjem med en høst der ligner den fra sidste weekend, der primært bestod af Skylanders figurer, TMNT figurer og så sin store bonus; Hulk figuren til 30 kroner! Den store gorilla købte han også – den har han faktisk haft før (jeg købte den på et loppemarked engang til en tier), men havde solgt den igen for et par år siden. Men da han så den i dag, var det ren kærlighed, og med hjem kom den!

Farum loppemarked

Når vi handler brugt, har vi ofte en snak om hvor mange penge vi sparer, hvad det gavner miljøet og i det hele taget noget om det med at absolut ville købe alt fra nyt. Jeg håber virkelig, at Alvin tager noget af det med sig, og vil være med til at bespare jordens ressourcer ved at genbruge.

Efter turen på Farum loppemarked var vi ved Furesøbad med Mette og hendes drenge, hvor Alvin fik stillet hele sin nyindkøbte samling op.

Jeg håber at din dag var lige så dejlig:)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Eller Instagram lige her

2 kommentarer

 • Pernille

  Hvor er han sej Alvin 👍🏼 Vi elsker også lopper hjemme hos os. Men hvordan gør i med pengene som Alvin kan bruge?? Får han for et bestemt beløb eller??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja han er en lille loppe-fyr;)
   Det er lidt forskelligt, nogen gange får han dem selv med, andre gange må jeg med rundt for at mobilepay…
   Jeg har ikke et øvre loft, han får egentlig lov bare at købe det han vil. Hvad gør I?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenie smoothie opskrift - med smag af vanilie