Sy selv babybukser

Greenie smoothie opskrift – med smag af vanilie

Jeg er stadig ovenud begejstret for indtage en stor del af mine grøntsager om morgenen igennem et sugerør. Jeg har derfor været i køkkenet igen, og er denne gang kommet frem til den lækreste greenie smoothie opskrift med en lækker smag af vanilie.

greenie smoothie opskrift

Jeg bruger meget gerne “bare” vand i mine greenie opskrifter, men ville gerne se om den kunne blive lidt mere cremet og ekstra søndags lækker (på en lørdag;-) – det lykkedes helt!

Se min første flirt med greenies lige her

Jeg har købt denne mega lækre soya drik med smag af vanilie, og den gør hele forskellen. Jeg har i sidste uge brugt en liter soyadrik, også med vanilie, men af et andet mærke – og denne smager bare meget mere igennem af vanilie.

greenie smoothie opskrift

Greenie smoothie opskrift med “dessert feeling”

Jeg har brugt samme udgangspunkt som i denne dejlige greenie, jeg har dog ændret lidt.

Det betyder at den nu indeholder:

  • To frosne klumper spinat
  • Fire store buketter broccoli
  • To deciliter Alpro vanilie soya drik
  • To teskefulde sukrin gold
  • En halv banan
  • En kvart galia melon

Blend til den er glat og lækker, og drik straks med velbehag! Top gerne med mynte, eller tilsæt det evt i blenderen med de øvrige ingredienser.

Jeg har i øvrigt bestilt sugerør i stål, og venter blot på at de ankommer med posten! Der går hurtigt mange sugerør til af plast, når man drikker så mange greenies som herhjemme. 

greenie smoothie opskrift

greenie smoothie opskrift

Det giver mig en virkelig dejlig følelse at starte dagen på denne måde. Kombinationen af friske grøntsager og den gode smag er fortsat overraskende lækker for mig. Hvis jeg kan drikke greenies, så kan alle!

Har du nogen gode tips til en lækker greenie smoothie opskrift? Så læg den endelig i kommentarfeltet.

greenie smoothie opskrift

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Eller Instagram lige her

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy selv babybukser