Daginstitutioner bag facaden - #LetHjertet

Sy selv babybukser

Jeg skal ikke selv have en baby! Men det skal min veninde. Og kombinationen af at forsøge at bruge mit stoflager op, og trangen til at sy søde små nuttede projekter, blev til disse Sy selv babybukser. Og her i indlægget kan du finde link til det skønne mønster.

Sy selv babybukser

Er de ikke bare helt vidunderlige, de bittesmå bukser? Jeg er så vild med dem, og så tager det kun en halv time at lave dem. De er syet udelukkende på overlocker, og er helt vildt nemme at lave.

Jeg har syet vanter, det var ret nemt!

Stoffet med svanerne er fra Stof og Stil. Det var sat ned til 40 kr pr meter, og jeg hapsede en halv meter med hjem. Det har nu ligget længe i en kasse, men her var den perfekte anledning til at sætte saksen i det. Jeg har fortsat en rest tilbage, og skal finde det helt rigtige projekt at sy af det.

Sy selv babybukser – lav dine egne

På måsen skal der isættes det posede stykke, der giver ble-mås effekten. Jeg har brugt kontrast, nemlig det stribede stof. Man kunne også bruge det samme stof, så bliver udtrykket lidt mere “samlet”. Jeg kan godt lide kontraster!

Sy selv babybukser

Sy selv babybukser

Sy selv babybukser

Sy selv babybukser

Hvis du selv har lyst til at sy et par, så kan du finde det helt gratis lige her. Jeg har syet en del af mønstre fra The Purl Bee, og synes at det er nogle virkelig fine mønstre. De er desuden nemme at forstå samt tilgå, og det visuelle udtryk på deres side er bare helt lækker og gennemført. Så en stor anbefaling herfra!

Måske du også har mod på et par sy selv babybukser – i så tilfælde vil jeg elske at se din udgave!

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Og Instagram lige her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daginstitutioner bag facaden - #LetHjertet