For 35 kroners lykke og en billig flæsekjole

Børneloppemarked i byen

I går var en virkelig lækker dag, der var der nemlig Børneloppemarked i Frederikssund! Det er en tilbagevendende begivenhed, og det blev meget hurtigt en tradition at Alvin og jeg travede det rundt hvert år, og slæbte random ragelse med hjem. Hvis Tim skulle spørge, så er det selvfølgelig langt fra ragelse, men lækre og billige sager, som – oh la la – også er miljøvenlige, da det co2 aftryk de ny erhvervede sager sætter, er minimalt. Dét mener jeg selvfølgelig, men den tossede besparelse er nu nok lige så meget det der gør mig afsindig opstemt. Yes, I am (sometimes) a material girl!

Børneloppemarked

Børneloppemarked i Frederikssund

Årets optur i denne, nogen gang ret kedelige, by!

Jeg plejer egentlig at købe Alvins adventsgaver her også, eller måske bare et par stykker, men det gjorde jeg altså ikke i år. Det er nemlig blevet lidt sværere, synes jeg! Hans interesse er mere specifik, og det kan derfor være svært at ramme præcist.

Han fik derfor lov at tømme sin sparegris, og havde således 142,50 krone at spendere helt på egen hånd. Han lagde ud med at gå målrettet efter teenage mutant ninja turtles sager, og det fandt han! Han har leget med TMNT siden han var tre, og det vender tilbage i perioder. Han har en kæmpe kasse fyldt, som han har arvet fra sin kusine – den er efterhånden blevet godt suppleret op. Den skal, når Alvin er færdig med at lege med det, retur til kusinens mor, faster Lise, for hun har fået børnebørn. Det er da ret sjovt at tingene sådan går i ring.

Børneloppemarked

Børneloppemarked

Til sin syv års fødselsdag i januar ønskede han sig tre Schredder figurer. Jeg lykkedes med at finde én i Kirppu, det var svært at opspore flere. På loppis i går fandt han to, så nu har han i alt tre, hurra! Man kan jo finde alt på Børneloppemarked!

Imens Alvin gik helt i selvsving over diverse figurer, for det var primært det han købte, så fik jeg suppleret godt op i hans garderobe. Jeg købte to helt nye Adidas lynlås trøjer til henholdsvis 25 og 50 kroner. Den ene havde stadig mærke. Tre par Hummel fodbold shorts til en tier stykket (drengen vil kun gå i fodbold eller Kung Fu shorts) og et par t-shirts også. Faktisk købte jeg meget af det af en af pædagogerne fra hans SFO – og det viste sig at jeg kendte hendes mand fra gamle dage. Verden er altså bare så lille!

Børneloppemarked

Børneloppemarked

Børneloppemarked

Børneloppemarked

Han er simpelthen så sjov at have med på loppemarked, den lille fyr! Da vi havde været det hele rundt, og jeg skal tilbage og købe en pilea stikning jeg har spottet i den anden ende, siger han:

“Jeg skal også lige holde godt øje mor, tænk nu hvis der er noget jeg har overset! Ja!!! (siger han febrilsk) dén der har jeg da overset! Imens han med julelys i øjnene rækker ud efter den grønne og orange fæle fyr på billedet herover….

Vi endte med at bruge et par hundrede kroner tilsammen, og det er jeg meget tilfreds med! Jeg fik meget lækkert tøj med hjem – også to par rigtig fine shorts fra Pomp de Luxe, til de dage hvor han tvinges ud af fodboldshortsne og over i noget lidt pænere – til 15 kroner pr stk.

Og ja, en pile stikning gemte der sig søreme også på Børneloppemarked. Jeg har haft rigtig mange pileaer tidligere, men de døde en kollektiv død omkring flytningen. Nu må det være tid til at prøve igen!

Børneloppemarked

Er du også vild med børneloppemarked?

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Og Instagram lige her!

2 kommentarer

 • Mie

  Årh skøn læsning. Håber min søn også kommer til at se glæden ved at købe brugt og lopper.. (arver det nok efter mig). Meen han skal nok lige blive lidt ældre end de snart 12 mdr. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja mon ikke han gør det, hvis du er begejstret for det?
   Det er rigtig fint at børn lærer noget om genbrug, synes jeg:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For 35 kroners lykke og en billig flæsekjole