Greenie opskrift

For 35 kroners lykke og en billig flæsekjole

Jeg tror bestemt det er på tide at der tilføjes en ny kategori her på bloggen; nemlig Genbrugsgarderobe. Og se nu min smukke billig flæsekjole!

billig flæsekjole

Halvdelen af det tøj jeg har i mit klædeskab er nok købt brugt. Enten på Gentofte loppemarked, på Facebook eller i Kirppu. 

Jeg holder meget af at købe brugt – og det af flere årsager. De vigtigste er:

  1. Økonomien – du kan altid finde noget utrolig fint og velholdt
  2. Miljøet – tøjindustrien er en kæmpe klimasynder! Den uhyggelige brug og smid væk kultur vi har, slider enormt på jordens ressourcer.
  3. Du kan supplere og skifte ud i din garderobe ganske ofte (og give det aflagte videre til en genbrugsbutik).

Tandlæge og en billig flæsekjole

I går var jeg til tandlægen, og dér på Ølstykke Torv ligger der en ret skøn Blå Kors butik.  De farvesorterer deres tøj, og i det hele taget gør de meget ud af at gøre det til en god oplevelse at gå i genbrugsbutik. Og dér var den; den fineste gule sag. En vidunderlig (wannabe Neo Noir, men lad os nu ikke hænge os i detaljer) billig flæsekjole – 35 kroner skulle de have for antrækket. Solgt! Til den ivrige dame der står herovre og tripper!

billig flæsekjole

billig flæsekjole

billig flæsekjole

Gul er ikke til at slippe udenom, den er alle vegne. Det passer mig så ganske fremragende, for jeg har altid været rigtig glad for gul, særligt karrygul som slet ikke er til at overse alle steder. Det var mit svineheld, at en anden fashionista var blevet træt af sit ellers så fine indkøb, og venligt doneret den til Blå Kors. Og dér kom jeg, og et match made in heaven var ligesom skabt.

billig flæsekjole

Hvem ved om det bliver varmt nok til snart at have den på? I morges tog jeg afsted i maxikjole og bare ben og en lille fin kimono ud over . Det er da mit held at jeg bor en spytklat fra mit arbejde, for da det besluttede at slå om i efterår var jeg ligesom på den.

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Og Instagram lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenie opskrift