Markaryd elgsafari var fanemer et hit!

Matchende mor barn TWD t-shirts

Mit liv er komplet! Da disse fede matchende mor barn TWD t-shirts ankom i dag, så var det flødeskummen på min længe ventede varme cacao – på den vådeste og mest regnfulde efterårsdag du nogensinde kan komme i tanke om! Du ved, sådan én der kun er dejlig, hvis du enten har Netflix & chill med den du drømmer om henslængt på sofaen. Okay, eller hvis du tilbragte dagen (what the heck; ugen!) på en sydhavnsø. Men hvor tit gør man det…

matchende mor barn

Det er en længe røbet hemmelighed, at mit hjerte banker et par ekstra takter, ja faktisk en helt koncert, ekstra når det involverer The Walking Dead. Det har jeg tudet jer ørerne fulde af her og søreme også lige her. Jeg kan ærlig talt tale om TWD, til der ikke er flere ører der lytter.

Matchende mor barn serie t-shirts

Du kan bare kalde bloggen for public service idag, for jeg deler rundhåndet ud af tips til, hvordan du fuldender din seriebesættelse til dig og dit afkom også!

Jeg kan bruge uendelig spildtid på både eBay og Etsy – og da valget faldt på Etsy for et par uger siden, så var det søreme ikke så lidt gear jeg fandt! Jeg endte faktisk også med at købe Tims fødselsdagsgave dér! Nåmmen, på Etsy har de edderbrodere mig en ordentlig masse gear til typer som mig, der ligesom ikke helt har forstået at de ér fyldt 30 (og snart runder de 40, shiiiiat!). Blandt andet de her lige dele nuttede og fede t-shirts.

Matchende mor barn

Matchende mor barn

De er købt i shoppen her til den nette sum af 71 kr pr stk! Hold da op, det er billigt! Dertil skal du selvfølgelig lægge porto, men det er nu stadig en mere end fair pris vil jeg mene.

Der findes selvfølgelig også en version med Game of Thrones – ellers kan man vel ikke for alvor kalde sig en serie-pushende butik. Men nu banker mit hjerte jo ligesom for Daryl og slænget, så det var dem vi endte med at have på.

matchende mor barn

Hvad siger du, er de ikke bare top-nice? Alvin er allerede hoppet i den, og sover med den på, kemikalier und alles (den er jo endnu ikke nået at blive vasket).

Husk at du kan følge bloggen lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Markaryd elgsafari var fanemer et hit!