Sense greenie til morgenmad (eller når du trænger!)

Miniferie i Markaryd

Vi har haft den dejligste weekend, vi har nemlig været på miniferie i Markaryd med gode venner<3

Miniferie i Markaryd

Via mit arbejde kan vi leje billige ferieboliger, og det allerede anden gang jeg er afsted til dejlige Markaryd. Denne gang var det ikke med veninder, men med min lille familie og Alvins bedste vens familie, nemlig vores gode venner Maria og Kristian og deres tre drenge. Desværre led Kristian en alvorlig skade, da han skulle indhente sin ungdom, og spille en pludselig trang til opstået tennisspil – med en sprængt akillessene til følge…!

Vi kom dog afsted alligevel, og nød en skøn miniferie i Markaryd – uden Kristian.

Miniferie i Markaryd – hvad kan det?

Jeg har aldrig rigtig været sådan én friluftstype, og slet ikke i Sverige! Mit første minde om Sverige, er en kano/telttur med min far og lillebror Michael, da jeg var 15 år. Når jeg nu ser tilbage var det en ret skøn tur – men da mit 15-årige jeg stod midt i det, var det bestemt ikke dén vinkel jeg havde på det, OMG! Jeg brugte vist primært tiden på at savne min kæreste, og brokke mig over soveforholdene. Og glædede mig til at komme hjem igen.

Denne gang var det heldigvis lidt anderledes. Jeg var sikker på, at Alvin ville elske det. Og det gjorde han også! Trods det manglende internet og de mange myg, så var det et kæmpe hit.

I kælderen er der et kæmpe rum med bordtennisbord, pool, bordfodbold og dart. Dét betyder at der er underholdning til mange timer. Alvin løb i pendulfart rundt om dét bord så meget som muligt – rundt om bordet var lige noget for ham!

Miniferie i Markaryd

Vi havde Valdemar, Alvins allerbedste ven, med i bilen torsdag aften. Det var ikke til at vide om resten af Valdes familie kunne forlade den invaliderede og nyopererede far, så vi hapsede ham med om torsdagen. Det var en god idé, de to drenge løb rundt først å færgen, og derefter i det svenske krat bag huset. De sov arm i arm om natten, og havde hemmeligheder og gemte huler. Det var ren svensk magi!

Heldigvis fulgte resten af søskendeflokken og moren trop dagen efter, og vi nød to dage med drinks, hygge og tur til Markaryd Elgsafari, og selvfølgelig også en tur på Tehus.

Miniferie i Markaryd

Miniferie i Markaryd

Miniferie i Markaryd

Miniferie i Markaryd

Miniferie i Markaryd

Miniferie i Markaryd

Ingen tur til Sverige uden at se Melodi Grandprix! Vi var dog svært udfordrede på internetdækning, så Tim måtte købe data hele aftenen, for at vi kunne følge med i den hæsblæsende spændende duel imellem Nord Makedonien og Sverige (Øh nej, jeg har aldrig nogensinde været fan af Melodi Grandprix – og bliver det heller ikke, bare fordi Madonna kommer forbi…!). vi fik dog det hele med, og kunne trætte gå i seng da det var afgjort at det slet ikke var nogen af de to nationer der skulle vinde, ha ha…!

Miniferie i Markaryd er meget anbefalelsesværdigt! Her er skøn natur og også noget at opleve, vi var fx på Elgsafari. Og så må du ikke glemme, at slik er særdeles billigt i Sverige…! Heja Sverige!

Miniferie i Markaryd

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense greenie til morgenmad (eller når du trænger!)