Sy en bluse DIY (ud af en gammel dug)

Sense greenie til morgenmad (eller når du trænger!)

Jeg spiser for tiden efter sense principperne, da jeg kan mærke at min krop har brug for lidt ekstra omsorg fra mig. Og dér er Sense altså en god mulighed for nemt at lytte til det. Jeg har derfor opdaget noget helt fantastisk, som jeg bare må dele med dig; nemlig en sense greenie!

sense greenie

Jeg har set dét der med greenier mange steder før, men har altid syntes at det var lige en tand for frelst og helligt til mig. Jeg mener; som om man kan kamuflere grøntsager til noget lækkert morgenfriskt to go food? Newsflash; dét kan man altså!

Se opskrift på en lækker Big Mac roulade lige her!

Jeg har hele ugen drukket en sense greenie til morgenmad. I starten fulgte jeg opskrifter jeg fandt på nettet, men de sidste par dage har jeg brugt det jeg tænkte gav mening, og som jeg havde i køleskabet. Og jeg har klart fundet en favorit!

sense greenie

Lav en lækker sense greenie

Kodeordet til at lave en lækker – og ikke kun sund – sense greenie er at bruge noget der giver smag. Jeg er vild med lakrids i alle afskygninger, og måtte også prøve det af i en greenie. Og det er bare mega lækkert! Min favorit er klart den lysegrønne – den er ikke ligeså pæn som den anden, men den smager meeeeeeeget bedre!

Se her hvordan du kan sy en bluse ud af en gammel dug

Jeg fik et tip af én jeg kender, nemlig at putte melon i! Og dét var altså lækkert. Her får du opskriften på den bedste greenie jeg endnu har smagt:

 • HF 1: tre (små) buketter frossen broccoli, en halv håndfuld frisk melon, lidt friske spinatblade og en kvart banan
 • Smagsgivere: Rålakridspulver og en lille teskefuld honning
 • En deciliter vand og tre store isterninger (vi køber dem altid færdige i fx Netto)

Du smider alle ingredienserne i en blender, og giver den gas!

sense greenie

sense greenie

Nyd smagen af lækker frisk frugt og grønt, og føl sundheden stritte alle steder i kroppen – det er så god en start på dagen!

Jeg er så glad for at man nu også kan bruge frugt som en del hf 1 – det gør det altså noget nemmere at lave fx sådan en fætter hér!

Følg med på Instagram lige her

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

 

4 kommentarer

 • Ulla

  Har du en opskrift på den lilla, den ser super lækker ud, måske det bare er mig der ikke kan finde den

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ulla,
   der er flere der har spurgt på den, jeg må hellere få lavet den opskrift også:)
   (Den er med cheasy skovbær skyr, blåbær, broccoli og spinat)
   Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det ser godt ud – måske jeg selv sku prøve en dag.. Hvad betyder hf1?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det må du altså virkelig, Pia! Det smager overraskende lækkert. Dét havde jeg seriøst aldrig troet..!

   Hf 1 betyder “håndfuld 1”, sense er håndfulde opdelt. hf 1&2 er frugt og grønt, hf 3 er protein og hf 4 er kulhydrat. Dertil 2-3 spiseskeer fedt og lidt mælkedressing til hvert måltid.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy en bluse DIY (ud af en gammel dug)