"Mor, har jeg ikke en mormor?"

Sjove gækkevers og gækkebreve

Ja jeg ved godt at påsken er veloverstået, og at du har læst de blogindlæg om gækkebreve som du behøvede – men jeg kunne jo ikke  udgive det her, før mine veninder havde fået mine hjemmelavede gækkebreve med tilhørende sjove gækkevers, vel….

Sjove gækkevers

Alvin og jeg var på biblioteket op til påske, hvor de havde gækkebrevstema. Der foregår i det hele taget rigtig mange fine arrangementer på biblioteket, som vi er glade for at bruge.

Skal du farve vintergækker, så se her hvordan du gør

Sjove gækkevers eller de mere traditionelle?

Jeg tænkte at det på forhånd var en tabt kamp at mine veninder ikke ville gætte hvem der var afsender på de klippede breve. Det ene er sendt til Mette og det andet til Farida. For at gøre det lidt sjovt alligevel, havde jeg valgt at skrive verset selv – hellere sjove gækkevers, og så peppe det op på den måde!

Verset lød sådan her:

Et gækkebrev til dig min kære

Selvom odsne med Post Nord er svære

Sender jeg en gæk til dig

Jeg fandt den på min lille vej

Du ved nok godt hvem jeg er

Den del er nok ik´ så svær

Men en kærlig hilsen dig jeg sender

For plejes det skal når man er venner

Det var lige det mit forårskåde hovede kunne klare, når det sædvanlige tidspres åndede mig i nakken….

Jeg skrev det ind, og sendte dem afsted. Sådan her så de ud:

Sjove gækkevers

Sjove gækkevers

Sjove gækkevers

Sjove gækkevers

Sjove gækkevers

Sjove gækkevers

Jeg har valgt at lave dem helt simple; klippet i almindeligt farvet printerpapir sat på silkepapir. Nemt og effektfuldt. Mønsteret er hjerter, og de er også ret nemme at klippe i fri hånd, det er i hvert fald det jeg har gjort.

Så smed jeg dem i en fin forårsfrisk kuvert fra Søstrene Grene, dryssede tilpas med påske pailletter i, et klistermærke på og afsted.

Min kollega skrev adressen på, og jeg skrev selv den krøllede skrift på selve gækkebrevet.

Dertil klippede jeg også en vintergæk, og puttede den med i.

Den ene gættede det straks, den anden var helt lost om hvem det mon kunne være (hun havde dog ikke set de fem hjerter, så måske det havde givet hende et hint?). Jeg har selvfølgelig et “påskeæg” klar til dem begge to – dem vil jeg glæde mig til at vise frem herinde, de er sååå fine, hvis jeg selv skal sige det!

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Mor, har jeg ikke en mormor?"