Venindetur til Mallorca

Sy en peplum top ud af en kjole

I går var det fredag, og det betyder jo at det lakker mod weekend – og at man er dejlig træt i hovedet. Det blev jeg også på job, og mit held er at vi har en Kirppu butik lige overfor min arbejdsplads, hvor jeg indimellem lige tager en slentretur og holder en pause.  Det gjorde jeg også i går, og faldt over en kort kjole i det fineste bomuld med hulmønster. Jeg tænkte med det samme at jeg skulle sy en peplum top ud af den – og gjorde det straks jeg kom hjem.

sy en peplum top

Kjolen er en str M fra Only, og sad egentlig rigtig fint om skuldrene. Så det eneste der skulle gøres, var at klippe nederste del af (jeg klippede lige under knapperne), klippe et stykke af og sætte det på igen – virkelig nemt. Faconen på den oprindelige kjole klæder mig på ingen måde, men stoffet og farven kunne jeg virklig godt lide – og prisen på 20 kroner!

Sy en peplum top (uden mønster)

Der er ligesom et tema der går igen, og det er at jeg ofte ikke bruger mønstre. Jeg får en idé, og så skal den effektueres så hurtigt som muligt. Og i den proces har jeg sjældent tid til at vente på at muligheden for det rette mønster byder sig. Det havde jeg heller ikke her. Toppen er i fuldstændig samme farve som den flæse slå om nederdel jeg syede sidste sommer – også uden mønster.

sy en peplum top

sy en peplum top

sy en peplum top

Det tog mig under en halv time, og jeg synes at resultatet er blevet helt perfekt. Jeg har haft den på i dag, og tror at jeg bliver rigtig glad for den hen over sommeren.

Tænk at det var så nemt at sy en peplum top – nogen gange bliver jeg virkelig overrasket over hvor lidt der skal til!

Måske har du også fået lyst til at sy en peplum top? I så fald god fornøjelse:)

sy en peplum top

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venindetur til Mallorca