Fødselsdagsgave til ham - med Depeche Mode tema

Inspiration til en lille have

Det har aldrig været bedre, sjovere og nemmere at holde have som efter vi er flyttet ind i det her lille rækkehus. Jeg er derfor hele tiden på jagt efter inspiration til en lille have – for her ser stadig lidt bart og ufærdigt ud.

Inspiration til en lille have

Da vi holdt fødselsdag i weekenden blev svigermor her og sov. Og dagen inden vi skulle fejre Tim, brugte vi på at rive ukrudt op fra den lille ramponerede have. Hold nu kæft, der kan være mange sække uønsket plantevækst på 50 m2!

Se hvordan vi peppede haven op med lys sidste sommer!

Inspiration til en lille have – lys og hygge

Jeg synes det vigtigste i en have er:

  • Hygge
  • Blomster
  • Behagelige møbler
  • Mulighed for at indtage drinks ad libitum hele sommeren
  • God og hyggelig belysning

Jeg lærer mere og mere om blomster, beskæring og bier – herre du milde, der er meget at huske på! Det er jo (åbenbart!) ikke ligegyldigt hvor og hvornår man kaster Nettos det bedste i krukker og ud i haven. Jeg kan stadig huske min skuffelse, da jeg fandt ud af at blomster har en blomstringsperiode, ha ha! Nej, de holder åbenbart ikke hele året. Det troede jeg.

Her får du lige lidt billeder af haven som den ser ud lige nu:

Inspiration til en lille have

Inspiration til en lille have

Inspiration til en lille have

Inspiration til en lille have

Inspiration til en lille have

Inspiration til en lille have

Inspiration til en lille have

Inspiration til en lille have

Der er meget der skal laves henover de varme måneder. Terrassen bliver skiftet ud af ældste bonus (der er i lære som tømrer), bedene skal fyldes op og vi skal have fat i nye hynder.

Jeg er så glad for vores lille spot, og der er også super indbydende når det er mørkt. Lamperne fra er fra Ikea som har de fineste sommerlys til de lange aftener.

Jeg hentede blomster i Rema1000 for 220 kr i fredags, det kommer man altså rimelig langt for!

Så nu kan jeg helt oprigtigt sige, at jeg glæder mig til sommeren kommer og vi skal bruge den ude i haven.

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgave til ham - med Depeche Mode tema