Sy en mavetaske i det fineste velour

Fødselsdagsgave til ham – med Depeche Mode tema

I påsken holdt vi fødselsdag herhjemme. Det kan du læse om lige her. Det var Tim der fyldte denne gang, og at finde en fødselsdagsgave til ham – det er sgu ikke altid nemt. Han ønsker sig ingenting, nærmest…

fødselsdagsgave til hamJeg havde derfor været kreativ (på en måde altså), og taget udgangspunkt i noget han aldrig bliver træt af; Depeche Mode. Jeg har aldrig forstået all that fuss ved de lidt mærkelige triste mænd – men det har Tim, og det må jo være det vigtigste. Trods alt.

Se den fineste personlige gave til min veninde lige her

Personlig fødselsdagsgave til ham

Jeg gik derfor på Etsy, og søgte på Depeche Mode. Og fandt en masse forskelligt. Blandt andet dette fine print, som jeg synes er en ret sjov og fin idé. Jeg fandt det lige her – og du kan vælge mange andre bands, hvis du som mig heller ikke er Depeche Mode fan…

fødselsdagsgave til ham

fødselsdagsgave til ham

fødselsdagsgave til ham

Jeg er ret vild med designet med kasettebåndene, det bringer én fluks tilbage til 90´erne. Du kan bestille det i forskellige designs og størrelser, jeg synes prisen er fair – og burde egentlig have én magen til med Queen! Ja sgu da!

Jeg bestilte også sådan nogle bumper stickers med Depeche mode (og et med Queen til mig selv) – og som en ekstra fødselsdagsgave til ham så er der faktisk én mere på vej – som ikke er dukket op. Åhr altså, det er mega irriterende når man går og venter på noget…!

Hvis du er på jagt efter en personlig og fin gave, så kan jeg absolut anbefale dig at handle på Etsy, hvor man bare finder så meget fint og personligt, udført af kunstnere der brænder for deres håndværk – det er sådanne gaver jeg elsker at købe. Så er det altid noget med at krydse fingre for, at modtageren bliver glad…!

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy en mavetaske i det fineste velour