Når Facebookpolitiet opdrager (og leger FBI)

Samme dag – sidste år; 47 år

Tim fylder 47 år i morgen.

Klokken er 23:58, og jeg sidder alene i stuen. Ovenpå sover de allesammen; Tim, Alvin og min svigermor, Lis. Vi har haft en lang, svedig, slidsom og beskidt dag – vi har nemlig været i haven. Men den har også været helt skøn og der er blevet så fint derude.

47 år

Tim elsker at triumfere over, at solen altid skinner på hans fødselsdag. Og i år falder den i påsken, så vi får endnu mere ud af den.

47 år – næsten 50…

Haven har været et hængeparti længe, og der var brug for lidt assistance udefra. Havekyndig er jeg sgu ikke. Så vi har luget, revet op (mest af det!), plantet om og fyldt sække med ukrudt. Wow, der var imponerende meget for dette lille bitte stykke af en have.

Se hvordan vi sidste år fyldte haven op med lys!

Men så er den også klar til gæster i morgen. Kagerne har jeg også lavet, maden er næsten klar og gaverne står indpakkede på bordet. Tim er svært at købe gaver til, han ønsker sig aldrig noget som helst. Så jeg har været kreativ på Etsy – jeg er meget spændt på at se, om det falder i god jord!

Sidste år så det sådan her ud:

47 år

47 år

47 år

47 år

Svigermor sov her åbenbart også sidste år, og det var også fremragende vejr den dag! Min far var også forbi – i shorts – for at fejre Tim. Det er helt corny og forventeligt at sige; men familie og de glæder det bringer er bare limen i livet.

Vi gik en lille tur nede ved åen (og Alvin var helt korthåret og manglede et par tænder!), plukkede anemoner og nød livet.

47 år

47 år

47 år

Livet er bare allerdejligst, lige dér hvor det er roligt og fint.

Jeg håber at påsken er ligeså god ved dig:)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her!

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Facebookpolitiet opdrager (og leger FBI)