Guns n roses t-shirt til ham den lille

Sy en påske nederdel

Min kollega forærede mig for et par uger siden en stak af hendes fra gemmerne hun ikke længere bruger. Jeg havde syet et par frugtposer til hende, og hun tænkte så på mig den anden vej – smart ik.  Der var den fineste påskedug i, som jeg straks fik lyst til at sy i. Og jeg endte med at Sy en påske nederdel!

Sy en påske nederdel

Sy en påske nederdel

Jeg havde lyst til at forsøge mig med én af de dér paper bag dresses. Jeg har ikke brugt noget mønster, men bare klippet en bane ud af samme længde som duge havde, brugt dugens allerede eksisterende ombuk til nederste kant, syet et ombuk i toppen med fem centimeter i toppen og sat elastikken i en løbegang de fem centimeter nede. Resultatet blev rigtig fint synes jeg.

Sy selv de sødeste påskekaniner – se hvordan lige her

Sy en påske nederdel

Sy en påske nederdel

Sy en påske nederdel

Sy en påske nederdel

Nederdelen blev pakket ind sammen med et kinderæg, og vakte heldigvis begejstring i den anden ende. Det er når jeg syer sådan noget, at jeg ønskede at jeg kunne lave lige så tuttenuttet halløj til Alvin – det nærmeste jeg er kommet det er nok de brunkagebukser jeg syede ud af et sæt viskestykker. 

Der er et stykke stof tilbage endnu, jeg går lige og tænker på hvad jeg skal sy af det? En frugtpose? Et viskestykke? Eller noget helt andet?

Jeg er super glad for at give aflagte ting nyt liv, det giver en virkelig stor tilfredsstillelse at skabe noget smukt og brugbart ud af noget der ellers skulle kasseres.

Husk at du kan følge med på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guns n roses t-shirt til ham den lille