Stockhultgårdens Tebod - nordens fineste tehus!

Smukke barok perleøreringe til 33 kroner

Jeg har kigget langt efter de her barok perleøreringe skønheder flere steder. Wauw, de gør bare noget godt for mine øjne!

barok perleøreringe

Jeg kan godt lide at tage pæne ting på, så overfladisk kan jeg nemlig også være, at jeg synes det er ganske skønt at peppe mit eget basale (og indimellem trætte og lidt kedelige) jeg op. Det er dejligt, og det pynter!

Se den fede hårelastik jeg købte på eBay lige her!

Barok perleøreringe

Der er store tunge, svulmende og skinnende barok perler over det hele for tiden. De er sådan lidt over the top, men samtidigt mega smukke.

Alvin har fået masser af Mcqueen biler fra eBay – se nogle af dem her!

Og jeg kiggede selvfølgelig på eBay, for at se om heldet var med mig. Og det var det sgu. Igen.

barok perleøreringe

barok perleøreringe

Jeg skal ikke garantere for at disse barok perleøreringe er ægte – og det bekymrer mig egentlig heller ikke! De er vanvittig fine, og kvaliteten lader til at være i top. Jeg har gået med dem et par uger nu, og de har ikke generet hverken med kløe eller andre udfordringer. Så om de kan bestå en prøve for perler, det er jeg ærlig talt helt ligeglad med. De er jo smukke uanset hvad! De er dog ret tunge, så de føles som “perle-gods”.

De er lidt svær at tage billeder af, detaljerne er svære at få ordentligt frem.

barok perleøreringe

Jeg har fundet et par mage til lige her, hvis du gerne vil have et par selv. Jeg er meget sjældent blevet snydt på eBay, og har ikke mere end et fåtal af gange mistet varer på vej til Danmark. Jeg er generelt meget glad for og tryg ved at handle på eBay. Min største udfordring ved det er, at det jo virkelig ikke er særlig co2 venligt at få fragtet så lidt med fly til Danmark…

Husk at du kan følge med på Facebook lige her!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stockhultgårdens Tebod - nordens fineste tehus!