Facebook-politiet: at rasle til fastelavn er tiggeri

Big Mac roulade – den er bestået!

Hypet Big Mac roulade?!

Jeg er ikke madblogger, lad os bare slå det fast. Med syvtømmersøm. Men altså, jeg både spiser og blogger – jeg kan vel godt kombinere de to ting?!

Big Mac roulade

Sådan laver du den dér Big Mac roulade

Den er set virkelig mange steder i blogland den roulade dér. Så mange gange, at min søde blogger-kompis Carina fra Sættekassen skrev

Åh nej, ikke også dig……

da jeg postede den færdige Big Mac roulade i min story. Men jo, også mig! For alt hvad der er nemt og hvor man kan hoppe over det laveste gærde – det er sgu lige mig!

Big Mac roulade

Big Mac roulade

Det tog ikke lang tid at bakse den Big Mac roulade sammen – omtrent 40 minutter, så var den færdig.

Se de flotteste og lækreste fastelavnsboller lige her!

Det puttede jeg i:

Big Mac roulade:

  • 6 æg
  • 5 dl tykmælk
  • 100 gram babymix af salat (derfor den lidt røde farve, Tim troede det var rødbede, men det var det altså ikke…!)
  • 200 gram gouda revet ost

Fyldet:

  • 450 gram oksekød (vi bruger øko, derfor det lidt skæve mål – der var dog rigeligt!)
  • En rest iceberg salat
  • Ca en halv agurk
  • to håndfulde cherry tomater
  • Et lille rødløg i skiver

Tænd ovnen på 180 grader varm luft. Bland alle ingredienser til Big Mac roulade i en skål (snit salaten fint). Hæld den rørte masse på en bageplade med bagepapir, smid i ovnen. Lad bage i ca 25 minutter. Hold øje med den, den skal være gylden.

Big Mac roulade

Big Mac roulade

Imens din Big Mac roulade bund bager, så svitser du kødet på panden med lidt salt og peber, gør grøntsagerne klar og find den dressing frem du kan lide. Vi brugte thousand iceland.

En god opskrift til kagemand finder du lige her!

Når din bund er færdig, vender du den på en kold bageplade, og lader den lige dampe af i et par minutter. Derefter smører du den med dressing, putter kød og derefter grøntsager på – og serverer!

Big Mac roulade

Den smager godt og den er nem at lave – det er helt sikkert grundlag til at lave den en anden gang igen!

Husk at du kan følge med på Facebook lige her og på Instagram lige her!

2 kommentarer

  • Hvor kommer BIC MAC ind i det? Er det oksekødet? For egentlig er det jo nærmest madpandekage agtigt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Slinkypiinky

      Ja dét er et godt spørgsmål!

      Det er det hele samlet der giver en Big Mac (agtig) smag. Jeg kan faktisk godt smage det. Du skulle tage at prøve!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook-politiet: at rasle til fastelavn er tiggeri