Vil du se min søns genbrugsgarderobe?

Sidste øjebliks Fastelavnsboller

Nogen gange spekulerer jeg på, om det er mig der har et gen i mig, der bare ikke kan lade være med at række hånden op og melde mig til  at være den der bager, melder mig til forældrerådet, tager legeaftale med hjem og giver en hånd hvor det ellers er tiltrængt.

Fastelavnsboller

Jeg har nemlig lige gjort det igen. To gange i denne uge. Flot Helle.

Se Alvins flotte hjemmelavede kagemand lige her

Måske lyder det som om jeg fisker efter en medalje, det gør jeg ikke. Men jeg tænker bare på – føler I andre ikke den dér pinlige tavshed, der runger helt VILDT højt, når ingen melder sig??! Det er noget af det mest uudholdelige jeg ved, når læreren sender en mail ud, og spørger om der mon er nogen der vil bage fastelavnsboller til ungerne i klassen. Jeg afventer lige et par dage, og håber at nogen andre har meldt sig. Men så melder jeg mig lige under fanen med svaret

“Hej Tina, såfremt ingen andre har meldt sig bager jeg gerne. Men du ved jo at det ikke er min spidskompetence, så håber nogen andre var hurtigere”

Men det var nogen andre ikke. Så jeg bagte. Selvom de kanelsnegle jeg lige havde haft med til fællesspisning i sidste uge var helt i vanlig Maria-stil nemlig ikke hævet ordentligt, og for lidt remonce.

I dag var vi til afslutning i Frederikssund børnebio klub, og bestyrelsen fremlagde budget samt de nye planer for næste sæson. Og behovet for nogen der kunne være hjælpere. Der blev helt stille. Så rakte jeg hånden op, og sagde at det kunne jeg da godt være. I baghovedet tænkte jeg på, at det forhåbentlig ikke kolliderer for meget med den nye livsstil med ikke-for-meget-støj-der-tager-tid-og-ressourcer-fra-familien.

Heldigvis er det kun en eller to gange i løbet af en sæson, hvor man skal korrigere ungernes opførsel i biffen og tjekke at alle har gyldigt biokort. Det er lige en opgave for mig da!

Fastelavnsboller med sjæl!

Nåmmen, tilbage til de fastelavnsboller. De blev bagt, fyldt med hjemmelavet creme og remonce, glaseret og pyntet af Alvin – den fik hele armen.

Fastelavnsboller

fastelavnsboller

fastelavnsboller

Til trods for at jeg øver mig i at være über tjekket, så fik jeg selvfølgelig bagt for lidt!

Det er simpelthen typisk mig. De er 24 børn i klassen, og jeg fik lavet 23 – jeg ville have lavet 27 fastelavnsboller, så der også var til lærerne. Og så glemmer jeg at lave en ekstra række. Der var “heldigvis” et barn der var syg, så der var nok.

Hu hej og glædelig fastelavnsboller fra mig!

 

1 kommentar

  • Pia

    Jeg kender det kun alt for godt! jeg føler også jeg er NØDT til at hjælpe – heldigvis er der ofte nogen som melder sig før mig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du se min søns genbrugsgarderobe?