Når man glemmer at man er pårørende til en misbruger

Hjemmesyet flæsenet af velour

I går var jeg til opturs syning hos min søde smukke sylærer, Annette. Annette giver mig lige et quick fix gang på gang, og får fyldt mine depoter op med god energi, skaberlyst og mod på flere syprojekter. Det er afgjort nogen af de bedste penge jeg bruger på mig selv at gå der. Og se nu lige dette flæsenet jeg fik syet sidst!

flæsenet

Hvordan syr man så et flæsenet?

Det ender altid med, at det jeg medbringer til syning er noget fint stof, og et screenshot af noget jeg har set på nettet, som oftest på Pinterest . Så lægger jeg hovedet på skrå, og siger til Annette:

Se hvad vi skal sy i dag, Annette, den klarer vi lige, ik?

Så smiler hun stort tilbage, og siger “Jo dét gør vi da!”.

Hvad vi har lavet i fællesskab; det er skam ikke småting! Fx fine flæsenederdel og en fleecejakke til Alvin da han var lille.

I går var det så et flæsenet. Og det var ikke spor svært.

Stoffet havde jeg med hjemmefra (og er egentlig købt i Netto, da min kollega gerne vil at jeg syer hende en bumbag – så det er et af de kommende projekter). Foret fandt jeg i Annettes skabe, hvor der gemmer sig alt mulig spændende. Jeg har kigget på det mange gange, og i går klippede jeg altså i det! Det er en gammel dug, som nu er blevet til det fineste flæsenet foer.

Annette mente bestemt at der skulle en lomme i, så den klippede vi af på siden, og genbrugte den stikning der allerede var. Min sylærer har nemlig et meget klogt mantra:

Hop altid over hvor gærdet er lavest!

Resultatet blev dette:

flæsenet

flæsenet

 

flæsenet

flæsenet

flæsenet

Jeg skal helt sikkert sy et til mig selv, og overvejer også at sætte nogen i produktion – hvad synes du om det?

Og er der stemning for at jeg laver en DIY så du kan sy dit eget flæsenet?

I øvrigt skylder jeg en STOR tak min søde kollega, Annette, der stod model – du er bare den bedste<3

Husk at du kan følge med på Instagram lige her og Facebook lige her – der opdaterer jeg altid med nye indlæg!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man glemmer at man er pårørende til en misbruger