Hvordan går det egentlig med de dér 15000 skridt om dagen?

En sjov idé til gækkebrev for voksne (ikke for de sarte typer)

Gækkebreve for børn er noget vi alle kender til, ik? Men hvad med gækkebrev for voksne – er det ikke på tide det bliver en fast tradition? Det er da bare sååå hyggeligt at modtage noget med posten, der ikke er en rudekuvert.

gækkebrev for voksne

Jeg kan godt afsløre, helt uden at lyve, at det er ganske sjældent at jeg har modtaget et gækkebrev – ja, det tror jeg faktisk aldrig er sket. Men det skal jo ikke stoppe mig i at sende dem til andre.

Se Alvins søde og nemme gækkebreve lige her

Det har jeg gjort flere år nu, men det var alligevel længe siden at jeg havde sendt et afsted. Derfor blev det opgraderet lidt.

Gækkebrevet var til en bekendt der lige var blevet single, jeg ved ikke helt om det hittede, men det var i hvert fald sjovt at lave det!

Dengang vi lavede farvede vintergækker kan du se lige her!

Hvad skal et gækkebrev for voksne så kunne?

Ja det er jo altså noget andet at sende et gækkebrev til en voksen end til et barn. Selvfølgelig kan det stadig være et hyggeligt budskab om påske, men det kunne også – som her – være et sjovt og personligt indslag.

Jeg besluttede at det skulle bringe et smil på læben og statuere den nye titel som single, og det blev altså med et middelmådigt barnligt pik og patter tema.

gækkebrev for voksne

 

gækkebrev for voksne

Jeg har klippet det hele i fri hånd, det krævede alligevel ikke så meget, og altså; man kan da godt se hvad det forestiller, ik? Og det er jo det vigtigste.

Det smukke digt har jeg også selv lavet, og kan desværre ikke huske det. Men at rime er heldigvis ikke så svært, så at få det til at spille (hø hø) hele vejen rundt på så lille et brev, skal du nok kunne klare.

Du kan finde idéer til både vers og gækkebreve lige her.

Her fik du altså min idé til et gækkebrev for voksne – hvornår har du sidst sendt eller modtaget et gækkebrev?

Husk at du kan følge med på Instagram lige her og Facebook lige her – der opdaterer jeg altid med nye indlæg!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan går det egentlig med de dér 15000 skridt om dagen?