Ternet Ninja og noget med en nedre aldersgrænse?

Hvordan går det egentlig med de dér 15000 skridt om dagen?

15000 skridt om dagen…

Jeg  har, som det meste af det øvrige Danmark, besluttet at gøre noget godt for mig selv da den magiske skæringsdato 1. januar kom valsende forbi. Jeg er træt af min dvaske krop. Træt af ikke at kunne passe mine favorit jeans, og hele tiden være bekymret for, om nogen skulle finde på at spørge om jeg mon er gravid.

15000 skridt om dagen

Nogen sylfide, eller bare en størrelse 36 bliver jeg aldrig. Og det er også ok. Men jeg gider bare ikke at føle mig så skide dvasket længere.

Når man råber ud til verden at man skal ændre livsstil

Hvordan går det så med de 15000 skridt om dagen?

Det skal jeg fortælle dig; det fuckin´ glider i olie! Jeg vader hele Frederikssund rundt, som havde jeg ild i røven og en sulten løve efter mig!

Om morgenen kører jeg Alvin i skole i bilen. Derefter kører jeg hjem, stiller bilen og går på arbejde. To ud af fem dage skal jeg være der på et fast tidspunkt, de øvrige dage har jeg ret fri flex, så hvis jeg lige bruger 15 minutter ekstra på at gå en lang omvej, så er der ikke nogen der bliver snydt ved det.

Se nu lige den sidste uges statistik:

15000 skridt om dagen

Det overrasker mig egentlig hvor nemt det er at få de 15000 skridt om dagen kørt ind. Det kræver helt klart en opmærksomhed fra mig; der skal arbejdes for det! De kommer ikke af sig selv.

Jeg vælger derfor at erstatte al transport rundt i byen med mine ben, såfremt det kan lade sig gøre. Og det kan det rigtig ofte. Det er en meget fastgroet vane med den bil. Det bliver man opmærksom på!

Jeg er selvfølgelig også i den heldige situation, at jeg har et job hvor jeg kan gå meget. Jeg går rundt i byen, når jeg skal til møde på Rådhuset, skoler og andre steder. Og så vælger jeg ofte en omvej.

Her er smukt i Frederikssund, men jeg synes allerede nu at gåruterne kan være lidt kedelige – er der mon et sted man kan blive inspireret til at finde nogle nye?

I dag da kl var 15 havde jeg gået en god portion skridt. Jeg er meget glad for mit garmin ur, som virkelig motiverer mig til at få klaret det. Og det er sjovt at kunne følge min statistik. I dag har jeg gået hvad der svarer til 10,52 kilometer – og jeg har gået 15033 skridt. Jeg tager sgu lige en uge mere!

15000 skridt om dagen

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ternet Ninja og noget med en nedre aldersgrænse?