Forbrugsjul ændret til genbrugsjul - også adventsgaver til veninder

Nyt år, nyt hår og sundere krop

Sundere krop coming up – hvor er det dog mega taggy, men altså – jeg har besluttet at oprette en slags støtte-heppe-vi-kan-hvad-vi-vil gruppe på facebook. Man er vel barn af en AA’er, haha!

Sundere krop

Det er en lokal fra Frederikssund jeg har snakket om det med. Jeg har lidt stjålet hendes IG navn, og i stedet for bare fruen, blev det til fruerne fra Frederikssund.

Læs om da jeg fik af vide af facebook, at min mormor nu er død

Sundere krop i 2019

Ja kald mig bare dum og naiv, men det er sgu da meget godt at starte året ud med lidt hep og gejst.

Jeg er meget træt af at bo i den her krop, det er gået støt nedad (eller vel egentlig op af, kunne man sige…) med standarden for min krop siden jeg blev mor. Og nu trænger jeg til at tage mig selv lidt alvorligt, og gøre en aktiv indsats for at få en sundere krop. Så bliver den nok også lidt gladere ik. Det tror jeg i hvert fald på.

Så nu tager vi hinanden i hånden, og ser hvad der skal til for at 2019 bliver lidt bedre. Det jeg især skal fokusere på, er at gå 15000 skridt  hver dag, og spise kun én portion ved hvert måltid.

Jeg har kunne det før, det må kunne lade sig gøre igen. Lige inden jeg mødte Tim havde jeg tabt mig 14 kilo. Nu ville være et rigtig godt tidspunkt at gentage succesen.

Hvis du vil være med, så søg på Frederikssund Fruerne på facebook. Det vil være fint at det er lokalt, for så kan vi måske også arrangere nogen gå-ture i området, mødes hver tredie måned til middag eller andet? Idéer er velkomne – og det er du også.

Håber at vi ses på facebook! Gruppen findes lige her.

2 kommentarer

 • Godt inititativ! Man kan nogle gange godt bruge en hånd at holde i, når man vil ændre vaner. Pt er jeg så barsels-baby-træt af det handler om overlevelse, så det blir ikke lige nu jeg tager mig sammen 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Ja for fanden – det er så pokkers svært….!!
   Jeg hepper på dig, hvis du skal i gang (men altså, du er jo så slank…?)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbrugsjul ændret til genbrugsjul - også adventsgaver til veninder