De bedste nissedrillerier på arbejdet (eller derhjemme)

The Walking Dead sæson 8 – fyldt med spoiler alerts!

Det er ikke længe siden jeg investerede i The Walking Dead sæson 8. Jeg så den færdig på en uge (nej, livet er ikke ligeså ukompliceret som post barn – alt skal jo planlægges!).

Alvin ved godt hvad hans mor er vild med at se på TV, og har her lavet en tegning med zombier….
Sidst jeg ævlede løs om TWD var jeg en smule lunken, og ikke helt overbevist – det blev bedre i slutningen af sæsonen!

Carl, åh ja lille Coral, ham måtte vi sige farvel til. Det har skabt stor røre blandt fans, da han i tegneserien (som serien ellers følger nogenlunde slavisk) ikke dør. Det er noget af en afvigelse, og der har været mange gætterier på hvorfor Carl ikke længere skulle være medvirkende i The Walking Dead. Jeg synes at kunstnerisk frihed er fint (det er trods alt sådan vi blev introduceret til Daryl; han er oprindeligt ikke med i historien), men har ikke helt tilgivet serien endnu…..

Han giver op for et bid, men når lige forinden at have sit største helteøjeblik, da han forpurrer Negans planer.

medvirkende i The Walking Dead

Også nye medvirkende i The Walking Dead

Dwight – han er en af de karakterer som medvirkende i The Walking Dead, der lige har skulle vokse på mig. Men det har han altså gjort! Daryl har ikke glemt hvordan han forrådte dem, da de hjalp ham tidligere i serien – og at være hånet og ydmyget i Negans fangeskab har ikke gjort det nemmere. Dette til trods klarer Dwight at balancere imellem fortsat at være Negans højre hånd og at tage røven på ham – det er et opgør du ikke vil gå glip af!

Siddiq er en ny karakter vi stifter bekendtskab med. Han og Carl løber ind i hinanden, og Carl genopdager hvad det hele handler om; medmenneskelighed. Det er paradoksalt at mødet med Siddiq samtidigt bliver hans endeligt, og at Rick er den der forsøger at få Carl til at vende ham ryggen – Rick, der ellers altid har stået for retskaffenhed, retfærdighed og orden – som officiel politimand eller ej. Jeg tror at Siddiq er med længe endnu!

Sæson 8 giver os et fantastisk gensyn med vores allesammens Eugene!!! Jeg har en særlig blød spot for Eugene, da han tydeligt er portrætteret som et menneske med Aspergers syndrom.

Det er lige præcis noget af dét der gør at denne serie er så fantastisk; den lader alle typer være hovedpersoner og helte!!!

Eugene er jo blevet en del af The Sanctuary – og har opgivet alt håb om at kæmpe imod Negan. Men han rejser sig i støvet, og redder alle som én, da han i skjul (og med inspiration fra den nu næsten blinde Gabriel) producerer patroner der skyder den forkerte vej; de tager simpelthen alle livet af sig selv, takket være Eugene og hans hittepåsomhed. Can I get an ameeeeeeeeen….!!!! 

Negan er så tæt på som aldrig før til at blive dræbt – men han reddes på falderebet! Det trækkes næsten i for slidsomt et langdrag, da det ligesom er det vi har ventet på i nu tre sæsoner. Kan man strække den længere? Det kan jeg ikke rigtigt finde ud af.

Serien bliver intensiveret de sidste afsnit, og når helt på højde med tidligere afsnit af den vidunderlige serie.

medvirkende i The Walking Dead

Underteksterne irriterer mig dog voldsomt; kunne de ikke stoppe med at skrive “zombier” og erstatte det med “walkers”….?

Den efterlader os med en kæmpe Cliffhanger, da man ser Maggie og Daryl lave et komplot imod Rick – det er næsten ikke til at bære….! Trailers og spoilers på nettet har bekræftet mig i, at det altså ér den vej serien går – og hvad så??

Det kan jeg ikke vente med at se….!!! (Det betyder jo dog bare – som alle rygter bekræfter – at Rick ikke længere skal være medvirkende i The Walking Dead, buhuuuuu…..!)

Du kan læse en anden bloggers mening om denne sæson lige her.

Husk at du kan følge med på Instagram lige her og Facebook lige her – der opdaterer jeg altid med nye indlæg!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste nissedrillerier på arbejdet (eller derhjemme)