Ønsketræet 2018 - sådan kom vi fra start i år!

Noora & William som årets julepynt

Det er ikke meget pynt jeg har adgang til pt, da det meste er pakket ned i flyttekasser og opmagasineret.

Så må jeg jo lave noget selv!

Noora & William

Et afbud på jobbet blev således til små fine Noora & William engle der kan hænge på en fin gren. 

De er jo super nemme at lave, det tog mig ikke mere end ti minutter, og så er der ægte ungdomskærlighed til årets sødeste tid.

Noora & William & Skam

Jeg har lige set at DRTV har lagt SKAM frit tilgængeligt op igen. Så har du ikke set den, så gør det!!! Jo, det er teenagere, JA de snakker norsk og nej du er ikke for voksen og alvorlig til at se det. Aldrig er jeg blevet ramt så hårdt i mine følelser, og husket smagen af bubble tyggegummi på mine læber, mindes de kuglerunde spejlglas solbriller og mærket suset i maven, som da jeg lærte Noora & William at kende. Gosh, det er breathtaking TV!

Noora & William
Noora & William

Man kan egentlig lave denne slags engle med hvilket som helst motiv – jeg har også gjort det lige her.

Faktisk fik alle mine kollegaer en engel med dem selv i årets julefrokost invitation, så blev det hele lidt mere personligt og sjovt, synes jeg.

Tænk hvis man slet ikke skulle bruge tid på at arbejde, men bare kunne julehygge og forberede hele december måned – det ville være så skønt!

4 kommentarer

 • Hvor er de fine og sjove – det skal jeg prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Ja det er de, ik? Især hvis man elske Wiiliam og Noora som jeg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Silkypiinky (hvad er dit navn) 😉 Tak for din deltagelse i min giveaway. Dejligt at se nogen fra netværket der deltager. Hvis du deltager de næste to gange, er du automatisk med i fjerde og sidste advents-giveaway. I øvrigt, sjove og inspirerende indlæg. 🙂

  Mvh Freja Clausen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slinkypiinky

   Hej Freja,
   Selv tak da 🙂
   Det vil jeg huske.
   Tak for din kommentar!
   Kh
   Slinkypiinky/Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsketræet 2018 - sådan kom vi fra start i år!