Anmeldelse af The Walking Dead sæson 8

Madpakke inspiration

Herhjemme har vi smurt madpakker lige siden Alvin startede i vuggestue. Madordning, det er et fremmedord, ha ha…

Derfor synes jeg nu at vi er hardcore og tæt på elitemestre i at smøre gode og spændende madpakker til barnet – det vil jeg lave et par indlæg om.

madpakke inspiration

Det er som oftest mig der smører Alvins madpakke. Det er fordi jeg er sådan lidt emotionel omkring det med madpakker, åbenbart.

Lige for tiden er Alvin lidt træt af rugbrød, og har bedt om at få boller med. Det får han så et par gange om ugen, jeg hører ikke til den gruppe af mennesker der tror at kroppen smuldrer, hvis man ikke spiser x antal skiver rugbrød dagligt. Faktisk er jeg heller ikke selv skide begejstret for rugbrød.

Madpakke inspiration til hverdagen

Derfor får han ofte bare én rundtom rugbrød med, når det er i madpakken. I dag er det smøreost og chokolade pålæg. Derudover er der vindruer, grinebidder (dem køber jeg som oftest på tilbud), pølsehaps (dem fra BIF på billedet koster det halve af de klassiske fra trestjernet, og er lige så gode), peanuts  og en færdiglavet pandekage med hindbærsyltetøj i.

madpakke inspirationmadpakke inspiration

Vi er ikke sukker forskrækkede herhjemme, og det er de heldigvis heller ikke på hans skole. Jeg tror det er vigtigt at der er balance, og at der er nogle gode og mættende ting, og lidt der inspirerer og fremmer spiselysten.

Sædvanligvis har han en frugtpose med også, men i dag bliver han hentet kl 14, da vi skal ud at købe et garmin skridttæller ur til ham. Så derfor kan han sagtens klare sig med denne madpakke, også til at hapse af til 10-mad. Han spiser vist ikke helt så meget som andre børn, fornemmer jeg…

madpakke inspirationmadpakke inspiration

Madkassen er fra Sistema, og virkelig smart med de inddelte rum der gør at små bøtter er unødvendige at benytte – og ligeledes kan der spare på madpapiret.

Labels med navn på er fra Tims arbejde, de holder til alt, også en hel sommer i opvaskemaskinen, skidesmart!

2 kommentarer

  • Pia

    Mine drenge er heldigvis ret så glade for rugbrød, så længe der er lidt lækkert i form af mysli barer, figebstænger, vindruer osv. for nylig er de begyndt selv at smøre deres madpakker og det synes de er MEGA hyggeligt 😉 kh Pia

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af The Walking Dead sæson 8