De sejeste drenge boxershorts (eller underhylere)

Smækre lækre skumfiduser med chokolade på pind – med krymmel

Det her er jo ikke den dybeste tallerken der nogensinde er opfundet.  Og idéen er på ingen måde ny. Den har ligget gemt på min pinterest længe, og da Valdemar kom på besøg i sidste uge, var det tid til at afprøve den! Nemlig skumfiduser med chokolade, nam nam!

Skumfiduser med chokolade og krymmel

Alvin er altid med på et lille kreativt eksperiment. På den måde passer vi ret godt sammen.

Jeg havde ikke varslet ham hvad vi skulle, men satte det hele klar da vi havde taget Valdemar med hjem, og jubelen var stor hos begge de små fyre! Valdemar synes altid, at der serveres lækkerier og fest-ting hjemme hos os…måske er der noget om snakken;-) Det er bare så hyggeligt, og egentlig så nemt, at lave hverdagen til en fest.

Skumfiduser med chokolade og krymmelSkumfiduser med chokolade og krymmelSkumfiduser med chokolade og krymmel

Skumfiduser med chokolade – how to:

Vi smeltede chokolade, både hvid og mørk, og brugte det krymmel vi nu havde liggende i skuffen. Det var alligevel meget…!

Chokoladen smeltede jeg i vandbad i nogle morgenmadsskåle, det gik nemt og hurtigt. Så fik de et spyd hver af gangen, og dyppede amok! Virkelig nemt og virkelig et stort hit!

Vi købte skumfiduserne, men hvis man er meget modig (og eksperimenterende), kan man jo også prøve at lave dem selv, som Christina Dueholm har gjort her.

Skumfiduser med chokolade og krymmelSkumfiduser med chokolade og krymmelSkumfiduser med chokolade og krymmelSkumfiduser med chokolade og krymmel

Find selv på en undskyldning!

Ideen kan bruges til det meste; børnefødselsdag, uddeling i klassen, fredag aften eller bare en helt almindelig eftermiddag som denne.

Vi har egentlig også flere slags spiselig glimmer, det må prøves næste gang.

Skumfiduser med chokolade og krymmelSkumfiduser med chokolade og krymmelSkumfiduser med chokolade og krymmel

Drengene var vilde med resultatet. Valdemar havde spist alle sine spyd, da han blev hentet af sin far. Alvin kunne ikke lide dem med mørk chokolade, så de kom med Valdemar hjem, og blev (måske?) foræret til hans to storebrødre.

Se lige her dengang jeg lavede hjememlavede p-tærter, det gik knap så godt, ha ha!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sejeste drenge boxershorts (eller underhylere)