Slut prut med sommerferie for nu - velkommen til den dejlige hverdag

Du ved du er katteejer (til en Maine coon blanding) når…

Mit hjerte kan smeltes af mange ting; sæson to af Skam, en White russian (med fløde!), min søn når han endelig får sagt at han elsker mig og selvfølgelig Tims overarme.

Men på førstepladsen ligger én ting; nuttede pelsbolde med totter i ørerne.

Maine coon blandingKatte har altid været en del af familien herhjemme. Også da jeg boede for mig selv på Charlotte Muncksvej i nordvest, overfor Bandidos i Titangade på Nørrebro og helt tilbage til min barndom, hvor vi havde en norsk skovkat killing (vi kan åbenbart godt lide den tykke vamsede pels herhjemme, også selvom det ikke er en maine coon blanding) med i toget hjem. Fra Norge. Dét var turen uden ende, med en nysgerrig kat der ikke havde tænkt at lade sig begrænse af det impulsive bur der blev bygget af puder rundt i kupéen – omg.

Nåmmen, det er ikke længe siden der flyttede de sødeste missekatte fra Dyreværnet , de smukkeste Maine coon blanding, ind her på adressen. Og med dem følger spas og løjer.

Så her får du 10 øjeblikke, hvor du bare véd du er katteejer:

 • Det er sommer. Det bliver sent mørkt og hurtigt lyst. Du vil egentlig gerne sove alligevel – men det vil kattene ikke. Godmorgen!
 • Du ligger virkelig godt på sofaen, og ser nyeste afsnit af The Walking Dead (hvis du er så heldig at have opstøvet den..!), katten spinder i skødet på dig. Og prutter. Fyffer pyffer, det stinker! Men I ligger lige så godt, så du lader den ligge, og trækker vejret igennem din bluse der i mellemtiden er trukket op over næsetippen.
 • Dine flotte Royal Copenhagen tallerkner er sat frem til aftensmaden. Du havde fire stående. Nu har du tre… og broccoli på gulvet. klir klir…!
 • Blomsterne i haven er nyplantede i yndlingskrukken. Din kat introducerer dig for katte-blomsten. Kendte du den?
 • Katte kan have en fetisch. Vindruer, sugerør eller snørebånd – der skal findes frem til og angribes. Helst jævnfør det første punkt; tidligt om morgenen.
 • Din søn har stillet alt sit LEGO sirligt op, og har brugt 45 minutter på det. Nu vil katten også være med. Og Legoet står ikke så sirligt længere…!
 • Du er endelig faldet i søvn efter kattens natlige løbetur rundt i huset. Nu vil katten gerne sove, og helst sammen med dig. Ovenpå din hovedpude, imens den slikker dig på dit øjenlåg.
 • Du er nu klar over, at der faktisk findes en lov der påbyder ejer at holde katten på egen matrikel – samt at dette er det mest omdiskuterede emne i flere kattegrupper på facebook.
 • Du fodrer din kat med kvalitetsfoder, den får godbidder og masser af omsorg. Alligevel mødes du jævnligt med bebrejdende skæld ud fra katten, når du ikke er hurtig nok om at øse mad op (her har du også lært fra fb grupperne, at det bedste dåsefoder er det billige fra Aldi, og ånder lettet over at være bestået i hvert fald dén test…!)
 • Du ved at dem der siger katte er arrogante og ligeglade væsener, ikke ved bedre. Og ryster overbærende på hovedet af dem, og krammer din skødekat.

Maine coon blanding

 

Maine coon blanding

Jeg ved ikke om en maine coon blanding er frækkere end andre, men det føles lidt sådan, ha ha…

Har du flere til listen?

2 kommentarer

 • Åh, rendyrket lækkerhed, I der har fået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • slinkypiinky

   Ja altså den kat ik – hun var både smuk og vidunderlig! Savner hende hver dag, buhu…
   Hahahaha elsker dine punkter – måske der skulle laves en opfølger.

   Katte er så skønne!! På trods af deres prutter.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slut prut med sommerferie for nu - velkommen til den dejlige hverdag