Hvad man kan købe på Gentofte loppemarked for en tyver (det er ikke pigen)

Gave til morfar part 2 – og hvordan pakker man en rejse ind??

Min far fyldte 60 i år. Store sager. Så véd man et og andet, ik? Min far er for længst holdt op med at ønske sig underbukser, og vil egentlig bare helst have en hyggelig dag med os andre og måske en gave i form af en oplevelse. Så det skulle han da få! Men hvordan pakker man en rejse ind – dét er så det gyldne spørgsmål, der får hele denne gave til at være uforglemmelig.

Hvordan pakker man en rejse ind

Jeg vidste egentlig ret hurtigt, at han skulle have en oplevelse. Derfor var det den perfekte idé, da Tims svoger foreslog en tur med de lokale svævefly. Vi har nemlig Frederikssunds svæveflyklub lige i baghaven. Og der kan købes prøveture for den nette sum af 300kr. Et virkelig fint portræt fik han også.

Men det var jo ikke helt nok, vel… Så da min gode veninde Farida foreslog at jeg købte en rejse til bare mig og ham, var det jo den oplagte idé!

Da han blev 50 købte jeg en tur til han og jeg til Berlin. Egentlig meget passende sådan at gøre det igen. Men hvordan pakker man en rejse ind, så det ser indbydende ud? En kuvert med et kort er jo nemt, men ikke helt så spændende måske…

Hvordan pakker man en rejse ind

Jeg synes det skulle være Barcelona, da hverken han eller jeg har været der. Det var dog helt ad pommeren til med flyvetider, og i øvrigt ret dyrt. Idé skippet igen.

Så kom Paris på som en mulighed. Dertil var flybilletterne vældig billige, men hotellerne slet ikke – flere tusinde for en nat, det var lige over budgettet. Særligt fordi jeg i mellemtiden var kommet på, at Tims mor da også skal med – og Tim. Så nu er vi et helt lille rejsehold.

Så vi endte med den gode klassiker; Budapest.

Hovsa, det er jo ikke andet end et øjeblik siden vi var i Budapest – men den by kan altså sagtens besøges igen (og igen). Jeg glæder mig til at opleve den sammen med min far og svigermor også.

Men hvordan pakker man en rejse ind så?

Nåmmen, gaven skulle pakkes ind. Det gjorde jeg sådan her:

Hvordan pakker man en rejse indHvordan pakker man en rejse indHvordan pakker man en rejse indHvordan pakker man en rejse ind

Jeg købte en lille rød kuffert i Tiger. Fyldte den op med alverdens sager i rejsestørrelse, det hele er købt i Normal. Her fandt jeg også kuffert tags, bælte til kufferten og fnugruller.

Jeg printede hans flybillet, og bandt en rød/hvid snor omkring den. Fyldte det hele i kufferten oveni et silkepapir, og bandt laminerede tags og citater på håndtaget – og afleverede kufferten lukket som gave.

Den var et stort hit, og vi ser nu alle frem til at slentre rundt i Budapestd gader om halvanden måned. Hurra!

De bedste gaver er dem hvor man selv er inkluderet, ik, ha ha…

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad man kan købe på Gentofte loppemarked for en tyver (det er ikke pigen)