Ferien fortsat - stadig med røven i sædet (og tapas i hængesofaen)

Hvad man kan købe på Gentofte loppemarked for en tyver (det er ikke pigen)

Loppemarked mig her og der og alle vegne. Jeg får aldrig nok. Så snart der ligger en bunke rodede sager, med et Til salg skilt henover, er jeg simpelthen NØDT til at undersøge det nærmere. Det bedste af dem alle, er altså loppemarkedet i Gentofte.

Loppemarked i Gentofte

Derfor skulle Gentofte loppemarked da besøges igen inden sæsonen slutter. Jeg tog min søde niece med, og det er hende du ser i henslængt bloggerpose ovenover.

At loppe denne sæson har både været usandsynlig hårdt i den voldsomme varme, men også med uanede muligheder af valg i loppemarkeder. Det ér trods alt sjovere både at være sælger og køber, når det ikke pisser ned som i regnvejssæsonen i Thailand.

Loppemarked i Gentofte Loppemarked i Gentofte Loppemarked i Gentofte

Loppemarked i Gentofte – sædvanligvis spækket med fund

Om det var den usigelig brændende varme, eller at min tålmodighed grundet samme var mindre, skal ikke vides. Men jeg synes at det var en dyr omgang dén søndag. Der var bare ikke rigtig de dér vilde køb, hvor det risler en sødt ned ad ryggen, imens man kniber sig selv i armen, fordi man ikke kan tro sit held.

Jeg er ellers – synes jeg – åben og undersøgende i loppe sammenhæng. Roder gerne i de mest rodede bunker, kigger selv de kedelige stativer igennem og véd at der bag de tre slidte par sko, kan gemme sig det helt rigtige par sandaler man aldrig nåede at købe den sommer for et par år siden.

Men det skal sgu også kunne svare sig – og være med den rette FUCKING HALLELUJA følelse, at man hiver fangsterne hjem. Ligesom jeg gjorde den anden søndag jeg var afsted.

Jeg havde kig på flere sager, nogle af dem ser du her

Loppemarked i Gentofte

Hanne Bloch top til 150kr – det var sååå tæt på at jeg slog til

Loppemarked i Gentofte

Steve Madden sko – altid en god idé

Loppemarked i Gentofte

Men enten var det for småt (hvilket sælger jo egentlig ikke skal lægges til last for), for dyrt eller for brugt. Alle tre ting der ramler ind i min nixen bixen liste.

Søde nipse sager faldt jeg også over, de der krydderi damer er da bare for tosset fine. Men jeg messer lige for mig selv, at vi for pokker ikke HAR MERE PLADS at give af herhjemme.

Loppemarked i Gentofte Loppemarked i Gentofte

Så jeg endte med at tage tre ting med hjem. Købt hos samme sælger – og min niece købte også denne fine bluse hos nævnte sælger.

Så vi klager skam ikke.

Og på søndag tror jeg at jeg tager afsted igen – ferien kunne lige perfekt rundes af med en tur på loppis! Især det bedste af dem alle; loppemarked i Gentofte!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferien fortsat - stadig med røven i sædet (og tapas i hængesofaen)