Modige mødre #8 - om kærlighedens særlige kræfter

Den perfekte gave til en sej morfar – mega fint personligt portræt!!!

Hip hip hurra min far fyldte 60 år i fredags! Det blev fejret med en fælles tur i Tivoli hele familien i lørdags, og der blev selvfølgelig medbragt gaver. Det er vigtigt for mig at give en personlig gave til far /morfar/svigerfar…..

personlig gave til far

Alvin havde glædet sig til at give min far det her fine personligt portræt – er det ikke skønt?

Det er dygtige Nadia Staldgaard der har tegnet min far og Alvin. Og hvis du synes hendes streg ser bekendt ud, så er det fordi jeg har et hav af tegninger fra hendes hånd efterhånden. Hun har tegnet Tims far og Tim, Alvin og jeg – begge de billeder har I faktisk tilgode at se. Men jeg skrev om hende sidste år lige her.

Nadia er et bekendstab fra Instagram, der er vokset til at blive et rigtigt venskab – desværre er det så sjældent at vi ses, da hun bor på Fyn og jeg på Sjælland. Servicen er formidabel hos Nadia, og hun er er så dygtig en håndværker, synes jeg.

Personlig gave til far – hvorfor det?

Min far mangler ikke noget. Han sætter pris på oplevelser og rejser – det fik han også, det får du i et andet indlæg:)

Derfor synes jeg at det er super fint at give ham noget helt personligt, som forhåbentlig varmer hans hjerte. Og se nu bare hvor meget det ligner – imponerende at ansigtsudtryk kan fanges sådan i en blyant. Wauw.

personlig gave til farpersonlig gave til far

Alvin var så spændt på at forære sin morfar det fine personlige portræt; de to har bare noget særligt sammen<3 Og morfar blev glad for det.

Her ser du den rigtige udgave;-)

personlig gave til farpersonlig gave til farpersonlig gave til far

Så mangler du en gaveidé der godt lige må kunne det dér ekstra, så kan jeg varmt anbefale et personligt portræt – hvem ville ikke blive glad for så fin en gave?

Indlægget er ikke spor sponsoreret, jeg har selv haft penge op af lommen –  jeg vil bare så gerne dele den gode idé og dygtige kunstner med dig. 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modige mødre #8 - om kærlighedens særlige kræfter