Dengang jeg vandt - og hvordan man (måske) vinder en give away

Menstruationskop test; er det noget for dig?

Alle kvinder har det. Menstruation. Det er ikke til at slippe udenom, og alligevel er det ikke noget der tales så meget (eller højt) om. Men det skal vi den ondelynemig nu! Lad mig fortælle dig hvorfor; menstruationskop test – er det noget for dig? (Svaret er ja!!!!)menstruationskop test

Firmaerne der producerer hygiejnebind og tamponer til samme, er akkurat først begyndt at lade væsken i reklamerne være rød. Fyha, blod – og så fra en tissekone – lige dér midt i en reklame – det skulle der alligevel tages tilløb til.

“Jeg har mit lort”

Sådan omtales det ofte. Ik? Det har jeg også selv sagt, men aldrig helt forstået hvorfor?

Jeg skal ikke gøre mig bedre end jeg er; jeg har ej heller spankuleret skødesløst med et lyserødt opmærksomhedskrævende bind i hånden igennem et lokale, og nonchalant henslængt “Jeg skal bare lige skifte bind, det føles som om at det jeg har på ikke rigtig kan suge mere, jeg er straks tilbage!”

Men hvorfor pokker er det lige at det er noget der er pinligt, problemfyldt og også anses for lidt ulækkert?

Basicly så skete der ikke så meget, hvis ikke vi havde det månedlige besøg af Tante Rød. Ingen bebser – ingen reproduktion. Så lad os lige have en snak om det, ik…

Hvor meget jeg end værdsætter min evne til at reproducere mig selv, så er det bare en besværlighed at have sin menstruation. Det kræver forberedelse når man forlader den sikre havn derhjemme; tamponer eller bind – måske i flere levels af effektivitet, for at matche blødning. En skraldespand til at skille sig af med det samme. Og hvad fanden sker der for at et bind kan få ens tisser til at svede…? Ej men, fri mig dog vel!

Det der dog generer mig mest, er fornemmelsen af at kunne lugte mit blod. Kender I det?

menstruationskop test

menstruationskop test

menstruationskop test

 

Hvorfor menstruationskop? Og hvordan kan man tage en menstruationskop test..?

For nogle år siden fik jeg så den her i fødselsdagsgave. Jeg havde allerede kigget lidt på den, så blev helt vildt glad for den. En menstruationskop. Jeg havde set flere menstruationskop test på nettet, og vidste bare at det var noget jeg måtte prøve af.

Den kommer i en lille stofpose, som den kan opbevares i, når den ikke er i brug.

Når den så skal i brug, så presser du den sammen, skubber den op og glemmer alt om din menstruation de næste 12 timer.

Dvs at du kan have lige det tøj på du har lyst til, svømme, bade, gå på toilettet og alt hvad du ellers gør, uden at skænke din menstruation en tanke. Det eneste man ikke kan er at knalde, tænker jeg. Av av på hr reproducent;-)

Den opsamler blodet inde i k(r)oppen, og du skal blot tømme den hver 12. time, skylle den og genindføre den. Simpelt og pissenemt!!!!

Jamen det er da helt vildt ulækkert at skulle røre ved den…!!!!!

Dét har jeg hørt rigtig mange sige. Som i for real.

Altså – det er blod. Fra din tissekone. Ikke afføring, opkast eller andre vederstyggelige former for udflåd.

Jeg synes det er sådan cirka lige så lidt ulækkert, som at rense min søns knæ, når han falder og slår hul. Blod – uanset hvor det kommer ud fra;-) Bær over med mig hvis det er lige spelt-kusse agtigt nok, men er rimelig laidback over mit eget kønsorgan. Når jeg har tømt, skyllet og genopsat den, så gør jeg noget helt crazy…… Jeg vasker fingre! For så forsvinder blodet nemlig. Lille tip fra mig til dig;-)

Din tissekone behandler du forhåbentlig med lidt mere gængs respekt, end at vrænge næse af den, når du skal i kontakt med den. Ellers vil jeg virkelig anbefale dig at gøre det; tale pænt til den;-)

Nåmmen, hvis jeg lige hurtigt skal liste de fem fedeste punkter op ved sådan en menstruationskop, så får du dem lige her (og kan du genkende flere af punkterne som plusser, så er du hermed bestået i menstruationskop test ):

 • Du skal kun forholde dig til din menstruation to gange i døgnet. Skub op, skub ud og fortsæt din dag. Piiiiiiisse-nemt!
 • Du skal ikke medbringe alverdens bind eller tamponer i tilpasset sugeevne.
 • Du sparer miljøet for en kæmpe belastning – vidste du at bleer er det fjerde største forureningsproblem i verden? Det har jeg skrevet lidt om lige her – jeg forestiller mig at bind og tamponer ligeledes udgør et problem.
 • Du sparer en hulens masse penge! Invester i den én gang, og de 150kr har udgjort budgettet for dét regnskab de næste mange år. Skynd dig at bruge pengene på chokolade i stedet.
 • Du slipper fuldstændig for lugtgener ift din menstruation. Woop Woop. Selvom det højest sandsynligt kun er dig selv der kan lugte den metalliske duft der sniger sig op fra dit underliv, hver gang du holder tissepause – så er det altså bare lækkert når den forsvinder.

Jeg håber at du vil overveje den fuldstændig geniale opfindelse sådan en kop er. Har du nogen spørgsmål, så svarer jeg meget gerne på dem – menstruationskop test eller ej.

Efter jeg skrev dette indlæg, faldt jeg over dette indlæg, der helt modargumenter mit og hvor nemt det er, ha ha. Men læs det, det er skideskægt, og i kommentarsporet nederst finder du en masse brugbare tips, hvis du synes det er lidt svært.

Indlægget er ikke en dyt sponsoreret, men du kan da lige få et link, hvis du skulle have lyst til at prøve den af selv lige her.

Husk at du kan følge med på facebook lige her.

2 kommentarer

 • Tak for et rigtig godt indlæg. Den vil jeg virkelig overveje, men har man slet ikke noget på som ekstra sikkerhed? Er den altid placeret korrekt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • slinkypiinky

   Hej Nanna,
   Ja det skulle du virkelig også gøre! Den er genial.
   Nej, jeg bruger kun den. Har aldrig oplevet lækager eller at den ikke fungerede andet end optimalt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dengang jeg vandt - og hvordan man (måske) vinder en give away