Dagens tur til Gentofte Loppemarked

Dengang jeg vandt – og hvordan man (måske) vinder en give away

Give aways er ikke længere nyt for os. De er alle steder på de sociale medier, og vi har vænnet os til dem. Jeg deltager indimellem stadig i nogen, men kun hvis jeg synes det er en særlig lækker præmie, og kun hvis firmaet overholder alle regler ifm give aways.

vinder en give awayDer er nemlig regler. Den der rigtig ofte ikke overholdes af firmaerne, er kravet om at tagge en ven/veninde. Krav om at dele ses også ofte, og er ej heller tilladt.

Det irriterer mig grænseløst, når store firmaer ikke kan finde ud af at overholde disse regler. Hvor svært kan det være…?

Hvem vinder så give aways?

Der er så mange give aways, at vi vel alle har prøvet at deltage i én. Det er bare ikke så mange der har prøvet at vinde.

Men så heldig har jeg altså været, endda flere gange.

Én af de bedste jeg har vundet, var en give away fra Stof2000. Man skulle her dele den side i deres katalog, som man helst ville vinde. Det var både sjovt og kreativt fundet på, synes jeg.

Jeg valgte denne side:

vinder en give away

Og så freakin vandt jeg!

Jeg gjorde ikke noget særligt for at vinde denne give away, men jeg synes at have erfaret at der ér nogle ting man kan gøre for at højne sine chancer. Altså et par gedigne tips til hvordan man vinder en give away, synes jeg alligevel at jeg kan hjælpe dig med her.

Det første jeg har haft rigtig meget held med, er at deltage med et lille rim. Det lyder måske åndssvagt, men jeg har altså prøvet at vinde sådan flere gange nu. Fx har jeg lige vundet to stande i Kirppu på samme måde, se bare her:

vinder en give away

Det er ligesom om at firmaerne godt kan lide lidt kreativitet, og dette er en nem måde at være kreativ på.

En anden gang vandt jeg et kugletæppe i grå fra Made in Nepal. Der var konkurrencekravet et kreativt indslag, så jeg lavede en lille video ved hjælp af appen Flipagram. Og vandt sgu!

En tredie ting jeg gør, er at indsætte et kreativt hashtag. Jeg kørte længe med #jegVilVindeForFaen , og flere kommenterede det når de udtrak vinderen (som så et par gange var mig). Hashtag “metoden” er dog ikke så unik længere, så der er her hård konkurrence!

Mit sidste lille tip til at vinder en give away , er at gøre noget sjovt ved billedet, fx ved hjælp af en redigeringsapp. Mine favoritter er uden tvivl Canva og Word dream. I de to apps kan man tilføje tekst i ethvert design.

Hvad så da jeg vandt den give away

Jo, så syede jeg jo løs. Det var virkelig en fed præmie, der i mange måneder motiverede mig. Jeg syede sengetøj til min venindes datter, vest til Alvin og alverdens andre fine ting.

vinder en give awayvinder en give awayvinder en give away

Jeg syede også sengetøj til Alvin. Det så sådan her ud:

vinder en give away

Og her ser du vesten

vinder en give away

Mønsteret er fra min all time favorite sybog, som jeg har skrevet om lige her.

Måske kunne du bruge mine tips, og er måske den der vinder en give away næste gang – jeg krydser fingre for dig!

Husk at du kan følge mig på Facebook lige her.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens tur til Gentofte Loppemarked