Pinse og rapsmarker og noget om at gribe livet

Adopter et dyr – og hils på vores nye Georgia My

Både Tim og jeg er mega katte-mennesker. Jeg har altid haft kat, den mine venner nok husker bedst er Snøft, som var en noget special kat. Hun var kridhvid med en sort hale, og skiftede i perioder faktisk til et lyserødt skær – hun passede helt til sin ejer;-)

Adopter et dyrDa Safak sidste år blev aflivet, var det trist på flere måder. Vi elskede alle min søde tyrkiske misser, og at sige farvel til ham midt i skilsmisse helvede, var sgu ærlig talt ikke særlig sjovt.

Efter vi fandt sammmen igen, og faktisk pr 1.6 – dvs på fredag – bor sammen igen, har vi talt om at skulle have en kat igen.

Faktisk samme dag som vi besluttede, at nu skulle det være så jeg et opslag hos Dyreværnet, om en stor kattesag. Vi havde talt om at Adopter et dyr fra et kattehjem, og nu gav det pludselig mening.

Der var blevet hentet 25 Maine coon blandinger i Jylland, som alle boede i en lille lejlighed, hvor mit gæt er at der blev drevet effektiv avl på dem. Folk vil betale meget for en langhårskat, og det kræver alligevel nogle ressourcer at kunne varetage det, så ingen dyr vanrøgtes.

Vi forelskede os straks i en lille hvid kat med blå øjne – mega top cute!

Hos Dyreværnet kan man dog ikke reservere dyr via tlf eller mail, man skal møde personligt op og besøge dyret, inden man kan få det med hjem.

Så jeg ringede de første ti gange, for at få en pejling på, hvornår de fine kattedyr var klar til adoption. Jeg mailede dem også, og skrev på facebook. Måske blev de en liiiiille smule trætte af mig?

Svaret var hver gang det samme; hold øje med hjemmesiden..!

Adopter et dyr

Tim har dog arbejdet sammen med en af dem der er på Dyreværnet, og jeg kunne derfor følge med på hendes Instagram profil.

Utålmodighed

Jeg så, at hun også havde forelsket sig i den lille hvide fidus; pokkers. Ind at se videoerne igen, og hov; dér i kassen med de fire skræmte små killinger sad en beige kat. En mini Safak.

Og selvom vi ikke ønskede en erstatning for Safak, så var det bare hende vi blev pjattede med.

Da der var gået de uger jeg havde regnet ud skulle gå, ringede jeg igen; jo, nu kommer den ene på. Hold øje med hjemmesiden…!

Aldrig har jeg klikket opdater SÅ mange gange! Og dér var hun; lille fine Georgia.

Hun kom på om torsdagen. Fredag åbnede de igen, så jeg bad om en feriedag på arbejdet. Alvin og jeg kørte afsted, transportkasse under armen, og ind til Dyreværnet i Rødovre. Vi var der ca et kvarter før, så vi kunne være de første. Jeg troede nemlig, at man straks kunne få hende med hjem.

Men nej – denne kat skulle der ansøges om. Alvin var helt solgt i Georgia. Han havde købt legetøj med til hende, og legede med hende inde i det lille bur. Hun spandt og kastede sig rundt foran os, hun var rigtig god til at sælge sig selv.

Adopter et dyr

Vi fik derefter udleveret et ansøgningsskema, og måtte udfylde efter bedste evne.

Hvor meget skulle med? Jeg fortalte om vores elskede Safak, vores passion for langhårskatte, hvad vi kunne tilbyde og hvordan vi ville holde hende.

Afleverede ansøgningen, og så skulle vi krydse fingre i fire dage, for det var nemlig lige op til pinse..!

Tirsdag ringede den sødeste medarbejder til mig, og efter hun havde holdt mig på pinebænken, kunne jeg med jubel konstatere at vi var blevet Georgia heldige nye ejere, hurra…!!!!

Tim kørte ind og hentede hende med det samme. Og hjem kom hun.

Hun er simpelthen det kæreste vi længe har haft indenfor dørene. Og så modig og social.

Hun er særligt glad for Alvin; de to ligger i arm og leger næsten hele tiden.

Hun går på opdagelse alle steder, intet kan være i fred uden at skulle undersøges og tjattes til. Hun er så kærlig og selskabelig, og er med hele tiden hvor vi er. Og så spinder hun så højt, at det kan høres i den anden ende af rummet. Smukke lille mis<3

Adopter et dyr

Adopter et dyr – hvorfor egentlig?

Der er flere goder ved at adoptere et dyr fra Dyreværnet:

  • Du giver et dyr i nød en værdig og kærlig fremtid
  • Du støtter den nyopstartede Frynseklinik, der gratis hjælper dårligt økonomisk stillede dyreejere med at få deres dyr tilset
  • Du er sikker på, at det dyr du modtager er sundt og rask, og har haft bedst mulige start på sit nye liv
  • Du underskriver en aftale, hvor du pålægges at returnere dyret, hvis du pludselig ikke kan have det længere – dermed er dyret altså sikret at få en ny god start, hvis den kedelige situation skulle opstå.

Vi er herhjemme SÅÅÅ glade for at vi valgte Georgia, og for at Dyreværnet valgte os<3 Vi krydser ALT hvad vi kan, for at vi om nogle uger kan adoptere en af Georgias fætre eller kusiner, når de er klar til adoption. Så leder du efter et lille nyt familiemedlem, så vil jeg klart anbefale dig at Adopter et dyr – det giver så meget mening.

Ps: egentlig skulle hun skifte navn. Alvin foreslog, at hun skulle hedde det han skulle have heddet, hvis han var en pige, nemlig Vilma My – fantastisk idé syntes jeg. Men det synes han pludselig ikke længere. Men My er ligesom hægtet på – så nu hedder hun Georgia My. Indtil videre;-)

Husk at du kan følge med på Facebook lige her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinse og rapsmarker og noget om at gribe livet