Når kæledyr er mere end bare dyr...

Pinse og rapsmarker og noget om at gribe livet

Pinsen var god ved os. Det var den også for to år siden – og tænk, der fandt vi også smukke gule marker.

I år har vi holdt øje med hvornår de var klar. Og kombinerede det med en skovtur. Det var fandeme en god idé.

Alvin synes dog, at det var den dårligste skovtur han nogensinde havde været på. Tag den!

Vi havde smurt boller til ham, og hentet bagels til Tim og jeg fra den lokale biks – de er super lækre. Jeg provianterede breezers og oreos også, og så afsted med tæpper og kameraer med masser af strøm på.

De gule briller han har på er jo simpelthen så insta venlige, de er som skabt til de marker..!

Alvin synes at det var sjovt. Indtil vi havde sagt til ham et utal af gange, at man ikke måtte smadre bondemandens fine gule marker – men kun bruge de spor der er der allerede. Så synes han at det blev træls. Han havde vist et helt bestemt billede af skovstierne i sit hovede, og især at vi skulle spise en mark. Og da det ikke kunne imødekommes, var det lidt skuffende syntes den unge mand…

Det som det her skilsmisse har lært os; det er at et imorgen er ikke givet. Vi skal nyde livet, og der er bare ikke tid til at spilde det. Så dét er devisen vi forsøger at leve efter. Og i sidste uge lykkedes det ret godt<3

Husk at du kan følge med på Facebook lige her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når kæledyr er mere end bare dyr...