modige mødre #6 - om at være ung mor med borderline og PTSD

Sommerdage

Sommer i maj, det er fandeme i orden! Er I andre også ved at gå ud af jeres eget gode skind over dette absurd lækre vejr..?

sommer i FrederikssundVi benytter i hvert fald enhver chance for at spise ude i haven, og nyde at det er blevet sommer i Frederikssund. Inden længe skal vi vel også på stranden…!

sommer i Frederikssund

Tim er en mand med mange talenter, fx kan han balancere med en kost, taburet eller hvad som helst andet på sin fod – og faktisk også på hagen, det fik jeg bare ikke noget billede af.

sommer i Frederikssundsommer i Frederikssund

Sommer i Frederikssund vs sommer i Kbh

Livet på landet er anderledes end i storbyen. Men her seks år senere er jeg stadig utrolig glad for at bo I Frederikssund. Jeg har tidligere skrevet om det her, og har det meget ligesom den gang. Aftener på altaner og gårdhaver er erstattet af dem i den “rigtige” have og nede på strnaden når det rigtigt varme vejr kommer. Begge dele er livsbekræftende og skønne, men for nu er livet lige her ret dejligt.

Når det er så uforskammet lækkert vejr, så skal haven gøres helt sommerklar. Det kan du se lidt af lige her – og Tim har endda været i Ikea i dag og købt mere lys til haven – jeg dør lidt af spænding, imens jeg sidder her på job og venter på at trille hjemad. Jeg har blandt andet bestilt to af de her (som egentlig er den vi har i et nummer større) og den her vanvittig fine lygte, som jeg vil bruge i sofaen når det er mørkt.

Skildpadden du ser herunder er til ære for Alvin. Han havde en periode hvor alt skulle være noget med skildpadder – og insisterede på at han hed Skildpaddi – tossede unge.

sommer i Frederikssundsommer i Frederikssundsommer i Frederikssund

Alle dejlige aftener skal jo sluttes af med en drink – ik? Tim er mester i at lave drinks, og især mojito kaster han ud af ærmet for tiden, ammenam!

sommer i Frederikssund

Kdkd

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

modige mødre #6 - om at være ung mor med borderline og PTSD