Sommerdage

Bliv hjælper på Vig festival

Sidste år var jeg afsted som frivillig Hjælper på Vig festival – det kan du se her. Læs med her hvis du vil vide, hvordan du også kan bliv hjælper på Vig festival.

Det var ret sjovt, og jeg fik stimuleret min lever og høresans godt;-) Jeg skal dog ikke afsted igen. Jeg mener; det var fint nok som en oplevelse, især i cirkus-skilsmisse. Men jeg er bare lidt for mageligt indrettet til det dér festivals-liv.

bliv Hjælper på Vig festivalMen derfor kan jeg jo godt give min oplevelse videre til dig, så går du og overvejer at tage afsted på sådan en lille oplevelse, så læs med her.

Ansøg om at blive hjælper lige her.

bliv Hjælper på Vig festival

Det var rigtig sjovt at være afsted. Min venindes kusine er barchef i den samme bar hvert år, så på den måde kom vi med. Men man kan også “bare” ansøge. Der findes ligeledes en gruppe på facebook, hvor man kan blive hjælper.

Vi havde vagter hver dag (dvs tre dage), og de var ikke særlig lange. Jeg synes at det længste tidsrum vores arbejdsindsats blev afkrævet var seks timer. Helt til at holde ud.

Jobbet var ligeledes sjovt og hyggeligt, og udsigten til den store scene var fantastisk. Bar-tjanser er vist lidt svære at få, til gengæld er der ofte nogen der søger efter toilet medarbejdere;-)

bliv Hjælper på Vig festival

Trods al den fis og ballade vi fik lavet, vare er også reelt arbejde. Fx at slæbe vand fem og tilbage, skylle og klargøre store bakker til de frosne drinks der skulle laves mv.

Vejret var heldigvis godt – hvis det havde regnet havde jeg helt sikkert opgivet!

Stemningen var helt i top, og der gik ikke mange øjeblikke før man følte sig helt hjemme i arbejdsgruppen. Der er rigtig mange gengangere der kommer år efter år, og det er tydeligt at se at gensynsglæden er stor. Så der blev da også drukket et par drinks i pauserne;-) Vi var nabo til Små sure baren, uha uha, det blev farligt…!

bliv Hjælper på Vig festival

bliv Hjælper på Vig festival

Bliv hjælper på Vig festival – hvad med maden?

bliv Hjælper på Vig festival

bliv Hjælper på Vig festival

Som hjælper får man et måltid pr x antal timer (mener måske det er 6 timer og derover; så jo længere vagten er, jo mere mad).

Maden var helt ok. Pulled pork burgere og stegt flæsk var det jeg fil taget billede af.

Til måltiderne er der også drikkevarer. Og en helt ægte stemning af lejrskole, når man sidder i den kæmpestore sal på rad og række.

Et par af måltiderne spiste vi dog “ude”. Altså på pladsen;-) Blandt andet her hos René Dif (det var altså ikke skide ophidsende…).

bliv Hjælper på Vig festival

Der er også hjælper toiletter….de så sådan her ud. Så ikke specielt fancy. Det er så derfor jeg ikke gider det festival liv dér, ha ha…

bliv Hjælper på Vig festival

bliv Hjælper på Vig festival

Hjælper på Vig festival – er der så tid til det sjove?

bliv Hjælper på Vig festival

Kort sagt; ja!

Det var virkelig sjovt! Pernille og jeg fandt hurtigt nogle stykker vi susede rundt med. Og det var der rigeligt tid til. Vi fik hørt alle de koncerter vi havde håbet på (i dag ærgrer jeg mig gul og grøn over ikke at have set Gulddreng…!), og der var også masser af tid til at få en lille kæp i øret.

bliv Hjælper på Vig festival

bliv Hjælper på Vig festival

Queen Machine var helt super!

bliv Hjælper på Vig festival

bliv Hjælper på Vig festival

Så går du og overvejer at bliv hjælper på Vig festival eller andre steder, så afsted med dig:)

Programmet i år er desuden helt outstandig; jeg mener både Nik og Jay OG Østkyst Hustlers spiller. Så bliver det sgu ikke meget bedre…! Du kan se hele programmet for 2018 lige her.

Husk at du kan følge med på Facebook lige her.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerdage