Hej med dig, mini SFO barn!

Dagens lopper

Er disse søde og fine salt og peber bøsser i mikro størrelse.

salt og pebersætDe er da bare for cute! Der er sådan lidt drama og gamle dage over dem, synes jeg. Det kan jeg godt lide. Jeg har fortrudt mange gange, at jeg ikke købte det fine salt og pebersæt Royal Copenhagen havde til 99 kr for ca ti år siden – jeg købte et sæt i gave til nogen jeg kendte – er det ikke bare typisk…? Men det her sæt kan jeg virkelig lide, og har købt det fordi det talte lige til mit hjerte…

Verdens bedste blog-læsere?? Dem har jeg da – et kæmpe tak til jer!

Verdens mest nuttede salt og pebersæt

Jeg fandt det i Kirppu i en lille pause jeg havde på jobbet (det ligger nemlig LIGE OVERFOR Kirppu, uha uha…!).

salt og pebersæt

Nu er det fine salt og pebersæt  i opvaskeren, og klar til snart at blive taget i brug. Måske det skal stå på havebordet hele sommeren.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej med dig, mini SFO barn!