Bloggerregel #1

Farvelgave til pædagoger

I dag havde Alvin sidste dag i børnehaven. Wauw. Så gik der lige en halv barndom. I den anledning skulle hans to søde pædagoger, Lis og Jeanet, selvfølgelig have en farvelgave. Fordi jeg er som jeg er, ville jeg gerne give dem noget personligt, og ikke “bare” noget jeg hurtigt havde købt (ikke at der er spor galt med det!). Så her får du mit bud på en fin Farvelgave til pædagoger.

Farvelgave til pædagogerJeg faldt over Mias indlæg der omhandler det samme. Hun havde gjort sig lidt af de samme tanker som jeg – læg i øvrigt et smut forbi, Mia har en vidunderlig blog. Det var vigtigt for mig, at Alvins pædagoger følte sig påskønnet.

Personlig Farvelgave til pædagoger

Jeg havde derfor syet en frugtpose til dem hver i glade farver. De ér jo pædagoger, og skulle derfor også have hver sin voksen-frugtpose (jeg bruger dem også selv til min egen mad dagligt).

De skulle så fyldes op, og jeg valgte et tema der omhandlede hvad enhver pædagog kan få brug for. De blev derfor fyldt med en lækker håndcreme fra Matas (der kostede 119kr stk), øjenbehandling til trætte øjne, snacks og et par glimmerstrømper. Bare fordi glimmer altid er godt!

Farvelgave til pædagogerFarvelgave til pædagogerFarvelgave til pædagogerFarvelgave til pædagoger

Dertil skrev jeg et kort til dem hver, hvor de fik nogle ord med på vejen. De er nogle dejlige damer, og det var vigtigt at sige dem tak for deres omsorg de har givet Alvin, men også os i den svære tid sidste år.

Farvelgave til pædagogerFarvelgave til pædagogerFarvelgave til pædagogerFarvelgave til pædagoger

Herunder kan du se posernes samlede indhold. Hver pose har stået mig i ca 185kr og en times syning (som jeg jo elsker).

Farvelgave til pædagogerFarvelgave til pædagoger

Alvin overrakte glad poserne i morges, og deltog med stor glæde i den dejlige farvel dag. Der var ikke mange tårer fra ham, men blot et stort rungende Hej hej vi ses om hundrede dage! da dagen var slut. Klar til nye eventyr i morgen!

Farvelgave til pædagoger

Stofferne er primært fra Stof og stil og genbrug. Båndene er købt til næsten ingen penge på eBay. Jeg har iøvrigt syet nederdel af de fine meloner da Alvin skulle til børnefødselsdag lige her.

Husk at du kan følge mig på facebook lige her hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerregel #1