Søde hængeplanter DIY

Kan man købe Adidas sko på DBA ?

Jeg har fået nye sko! Jeg har været på jagt i et par måneder nu, efter der de helt rette sko – både til Alvin og jeg. Tim vil fandeme ikke iføre sig noget, der er købt på DBA – og sådan er der vel egentlig mange der har det? Men færre og færre tror jeg…

Adidas sko på DBADet er selvfølgelig primært af økonomiske årsager at jeg genbrugsshopper. Men der er også et element af spænding i det for mig; jeg elsker at bruge tid på at lede og udvælge de emner der kunne være relevante.

Jeg køber meget brugt, også tøj til Alvin og jeg, det kan du fx se her, her og her. Det er egentlig ikke så svært at finde gode ting, det er mere det med at være sikker på at det passer og at få det sendt.

Adidas sko på DBA – godt eller skidt?

Jeg har sjældent oplevet udfordringer med det. Faktisk er det eneste jeg var skuffet over, et par støvler jeg købte i vinters, der egentlig var en str 39 men alt alt for små. Jeg har aldrig oplevet ikke at modtaget min pakke, og i disse dage hvor DAO og GLS er så nemt (og billigt), så er det den rene leg.

Adidas sko på DBA

Når jeg går på jagt, så er der to ting jeg leder efter: helt nye varer; altså som i at det aldrig har været brugt, samt at det sendes. Der skal selvfølgelig være billeder der tydeligt viser stand og kvalitet, og en sælger der svarer på spørgsmål.

Jeg er mest til hurtige handler; hvis jeg ved at jeg vil have det, så kan jeg ligeså godt slå til, hvis prisen er den rigtige. Hvis jeg synes prisen er lidt for høj, og jeg ikke er ved at over varen, så sætter jeg den som favorit, og får dermed en mail når sælger ændrer på prisen;-)

Adidas sko på DBAAdidas sko på DBA

Desuden køber jeg næsten kun Adidas sko, både til mig selv og barnet. Disse er bare så fine synes jeg – trods jeg aldrig havde set dem før, så var det selvfølgelig lige dem jeg stod og manglede! For mint er jo lige mig. De var i tip top stand, og var mine for 350 kr inkl forsendelse – det var da et røverkøb!

Jeg vil altså give mine største anbefalinger med ift at købe Adidas sko på DBA – eller et hvilket som helst andet mærke;-)

PS indlægget er ikke sponsoreret, jeg er bare virkelig pjattet med dba!

2 kommentarer

 • Jeg blinker heller ikke 2 gange hvis der er et godt tilbud af skomærker jeg kender om det så er DBA eller TS 🙂 Har gjort virkelig mange gode handler hvor jeg tænker at det jeg får købt nærmest aldrig har været brugt. Ren win-win.
  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • slinkypiinky

   Nej det handler fandeme om at slå til! Elsker selve jagten på noget ekstra fint, og suset når man finder det

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde hængeplanter DIY