Gave til den kreative

Søde hængeplanter DIY

Der er lidt stille her på webadressen, livet passerer bare revy imens hverdagen er ved at indfinde sig. Jeg er nemlig lige startet på nyt job, og det gik så stærkt at jeg ikek helt nåede at følge med selv. Der skete nogle omstruktureringer på mit tidligere arbejde, der gjorde at det bare blev for uattraktivt, og jeg besluttede defor at søge videre.

Søde hængeplanter DIYInden jeg havde nået at blinke med øjnene, fik jeg det nye – hvor heldig kan man lige være! Så hip hip hurra for det, til trods for at jeg halser lidt bagefter, og prøver at indfinde mig i sådan en helt almindelig arbejdsrytme med arbejdstider primært fra 8-16 – gudskelov er der også nogle ydertider,  ellers var jeg da omkommet af stress!

Hverdagsstress – hjælp!

Om  jeg begriber hvordan størsteparten af de fleste skattebetalende borgere i dette land kan synes at 9-fire arbejde er vejen frem – det er jo en langsom dræber. Man når jo intet – næsten kun at arbejde. Man skal i banken, handle, til tandlægen og gøre AlTING på samme tid som alle andre. OMG. Det er jo lige til en nedsmeltning indimellem.

De seneste dage er dog stabiliseret lidt, og vi får drukket asti på terassen når jeg kommer hjem og nyder at være sammen. Og det var jo den anden grund til at jeg valgte at skifte job.

Nåmmen, nok om det – næsten. På mit nye job har jeg ikke fuldt skema endnu (jeg er startet som støtte kontakt person i social psykiatrien, og skal lige lære mine borgere at kende jo). Derfor kunne jeg i går snige lidt krea hygge ind, og lavede et par håndfulde søde hængeplanter. Dem har jeg lavet tidligere, og har også lavet en vejledning lige her.

Søde hængeplanter DIY

Det er egentlig et nemt projekt, hvor jeg vil mene at de fleste kan være med. Det kræver selvfølgelig nogle materialer, det der er sværest at skaffe er nok kokosfiberen. Det jeg har brugt har jeg fundet af en privat sælger på  dba. Ellers kan det købes i fx dyrehandlere, men der koster det jo lidt mere.

Søde hængeplanter DIYSøde hængeplanter DIY

Så nu hænger der (snart) nogle fine planter og pynter. De er i hvert fald klar til at komme op!

Husk at du kan følge mig på Facebook lige her

2 kommentarer

 • Ih så fint. Post endeligt et billede f dem hængende

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • slinkypiinky

   Tusind tak!
   De blev sgu godt nok lidt æggeformede kan jeg da se, haha…
   Får snart sat dem op – så kommer der et billede:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gave til den kreative