Flere lopper

Fint hverdags klæd ud tøj

{indlægget er sponsoreret!}

Herhjemme har vi en dreng der er glad for at klæde sig ud. Både mandag og fredag, når det er legetøjsdag i børnehaven, men egentlig også alle andre dage;-)

vegaoo

Vi har en kasse fuld af klæd ud tøj. Det meste er købt brugt eller arvet; jeg mener – 299kr for en syntetisk dragt, som han bliver træt af efter et halvt øjeblik…det har jeg bare ikke lyst til at give. Det har jeg faktisk kun gjort én gang, det var da Alvin ikke længere syntes at mors sy-evner var da bomb. Og han VILLE have et frygteligt syntetisk Hulk kostume.

Se denne lille søde Captain America i det sødeste klæd ud tøj

Derfor var det helt skønt, at Vegaoo skrev og tilbød os at prøve deres fine koncept af.

Der er et væld af kategorier, og massevis af sjove og spændende kostumer. Både til store og små; ja der er nemlig også en meget opfindsom voksenkategori! Hvem drømmer ikke om, som voksen, at kunne vinde præmien for bedst udklædte – det gad jeg da godt!

vegaoo

Alvin har modtaget to sæt tøj fra nogle af favorit figurerne; nemlig Pyjamas Heltene. Hans favorit er Kattedrengen, men Geggo er også i kridthuset. De små pyjamashelte figurer er meget populære hos ham!

Vegaoo – det fik Alvin

Til Alvins aldersgruppe findes der ikke en heldragt, men derimod en trøje med tilhørende maske. Det er ret billigt, for blot 149kr kan du købe Kattedrengen og prisen er den samme for Geggo. Og snart; for så kan det også komme med i fx børnehave.

Vi fik også den fede Ninjago maske med – den er sjov, fordi at ansigtet pludselig ligner en rigtig LEGO figur.

vegaoo

vegaoo

Hjemmesiden er nem at navigere rundt på, og det værste der kan ske er at du ikke kan beslutte dig når du handler derinde;-)

Der er nemlig et kæmpe udvalg af gode sager på Vegaoo.dk.

PS: Lige nu er der 15% på alle voksen kostumer!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere lopper