Dagens lopper

Søde gækkebreve

I går sad Alvin og jeg og lavede gækkebreve. Jeg øver mig i at være i god tid, og lige når man så er det, så slår det mig at freakin´ Post Nord jo ikke er det….de skulle nok have været sendt for et par uger siden, for at garanteres at være rettidigt fremme.

Søde gækkebreveIdéen er set hos dygtige Heidi, og er hverken revolutionerende eller ny, men bare super fin og sjov – og vigtigst af alt; virkelig nem.

Alvin syntes at det var sjovt at få tegner hænder, og valgte selv farver, som I kan se er han ret traditionel ift kyllingerne;-) Han fik så lov at vælge i mellem et par ægge-agtige nuancer, og det blev til disse forskellige modeller.

søde gækkebrevesøde gækkebreve

Top hemmeligt!

…bliver det hele sendt ud i verden. Det er de samme modtagere vi sender til hvert år, og hvis de læser med, så må de venligst tage et blitz med slet-hukommelsen-MIB-sticken bagefter.

Alvin er totalt spændt på om de gætter hvem de søde gækkebreve er fra – og kan ikke helt forstå det med prikkerne. Sidste år fik hans gode kammi Valdemar også et gækkebrev, og Alvin blev næsten sur da jeg ikke ville lade ham sætte seks prikker på; Jamen moar, så kan han jo alt for nemt gætte det….!

søde gækkebreve

I år er det versene der er det sjoveste; dem med prutter og fise er de sjoveste synes han. Det skal jo nødig blive for avanceret;-)

søde gækkebreve

Kuverterne lavede vi selv, for de søde gækkebreve blev alt for store til en almindelig kuvert. Vi tapede bare to stykker papir fra Tiger sammen. Det bliver næsten ikke nemmere. Klistermærkerne er også fra Tiger, og gjorde det super nemt for Alvin at give kyllingerne lidt personlighed. Hul i æggeskallen og en snor i, og vupti, de er klar til at komme op at pynte på en gren.

De fine gækkebreve er puttet i kuverter, vi viser dem snart frem herinde:)

Husk at du kan følge med på Facebook lige her.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens lopper