Hvor miljørigtig er dit stofnet?

Sy selv søde påskekaniner

Påsken nærmer sig, og det er altid så hyggeligt at gøre noget ekstra ud af højtiderne. Disse søde kaniner syede jeg til Alvin og to af hans venner, min venindes børn, da de kom på besøg for et par påsker siden.

Sy selv søde påskekaninerJeg har tegnet mønsteret i fri hånd, og har derefter klippet dobbelt lag pr kanin, syet dem sammen i kanten, og efterladt et hul imellem ørerne, så der kan fyldes lidt lækkert i.

De er smadderfine hvis man tilsætter lidt bånd, et til og fra kort og måske også øjne? De vakte i hvert fald begejstring hos de små modtagere:)

Her får du lidt proces billeder:

Sy selv søde påskekaninerSy selv søde påskekaninerSy selv søde påskekaninerSy selv søde påskekaninerSy selv søde påskekaninerSy selv søde påskekaninerSy selv søde påskekaniner

Efterfølgende har jeg syet disse søde kaninposer, og de er måske i virkeligheden lidt mere brugbare, da jeg synes at de i dette indlæg er svære at bruge meget mere end én gang. Der kan de andre bruges igen og igen.

Disse er syet af rester jeg havde liggende, og de kan jo tilpasses så de passer til ethvert mønster og modtager. Fyld med lidt kærlighed og godter, aflevér til et stk artigt barn, eller læg ud i haven til æggejagten.

God fornøjelse:)

Husk at du kan følge mig på Facebook lige her.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor miljørigtig er dit stofnet?