Hvad Alvin siger #12 (om at få en lillesøster)

Hunkøn vest – smuk, også i sneen

I sommers blev jeg i et splitsekund noget der nærmer sig lykkelig, da Hunkøn endelig nedsatte den smukke vest jeg har haft kig på i flere år. Normalt koster den koster normalt 1200, jeg gav kun 500 – men lige nu er den faktisk nedsat til 800. Det er jo også en slags besparelse.

Hunkøn vestDen fåes i flere nuancer, nu ser jeg at den er også er lavet i rosa, omgomgomg, det er tarveligt. Jeg er jo nødt til at eje den.

Den er sindssygt fin, og ikke som noget andet jeg har set.

Hunkøn vest

Har du syet den selv?

Folk har altid en kommentar til den. Enten siger de Den er da virkelig meget dig…! eller også siger de, lige dele imponeret og lige dele skeptisk Har du syet den selv?  Det første er virkelig sandt, det andet er en stor kompliment til mig. Og måske ikke så meget til Hunkøn, ha ha….

Den er sådan lidt space agtig, og det kan jeg bare mega godt lide. Den går perfekt i spænd med min smukke mavetaske, og jeg bruger dem meget ofte sammen. Lyserød candyfloss må så siges at være temaet. Men alle kan have brug for lidt lyserød candyfloss, tænker jeg. Hellere en candyfloss på kroppen, end tre i håret, eller hvad er det man siger?

Indlægget er ikke det mindste sponsoreret, jeg synes bare at I skulle se hvor flot den er – og at jeg lige skulle blære mig lidt mere med mit nye blogger kamera. Når der er sne ca 28 minutter årligt i det her land, så gælder det den ondelynemig om at være hurtig. Så det var vi, min niece og jeg, midt i min nevøs 13-års fødselsdag. Zoom, så stod vi i haven og var helt blogger-pose agtige. Og heldigvis også lidt selvironiske…. Resten af dette års billeder må I derfor forvente er i den sædvanlige grå konstante efterårsstemning vi har i dette land;-)

Husk at du kan følge med på Facebook lige her

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad Alvin siger #12 (om at få en lillesøster)