Marmor øreringe fra eBay

Chinatown i Bangkok

Facebook fortæller mig, at det er et år siden at vi besøgte Chinatown i Bangkok, da vi var på ferie med min far og min niece. Det var en vidunderlig ferie, jeg er meget begejstret for Thailand.

Chinatown i Bangkok

Maden er skøn, klimaet er pragtfuldt, menneskene er venlige og alt er billigt. Især i Chinatown!

Jeg havde hjemmefra koordineret det lidt, så jeg kunne besøge de markeder der så fede ud. Jeg skrev om ét af dem lige her – dér købte jeg flere ting med hjem fra. Ligeledes gjorde Alvin, han var i virkeligheden shoppe-mesteren på den tur. Hooold nu op hvor han købte og købte – se billedet nederst i indlægget, hvor han stolt står foran sin proppede kuffert. Oh my…

Desværre fik jeg ikke besøgt Chatuchak – der ellers skulle være det vildeste! Vi ankom nemlig akkurat lige udenfor åbningstiden, som ligger i weekenden, mega øv!

Chinatown i Bangkok

Men Chinatown i Bangkok var nu ej heller at kimse sådan ad.

Jeg vil især anbefale det til folk der synes at det er sjovt og hyggeligt at nyde den hektiske og særlige stemning, samt til folk (som mig) der elsker at købe billigt dimse gear til ingen penge.

Alt købes nærmest i lots, dvs at du køber et parti, og ikke bare én af noget. Og her kan du få alt!! Blyanter, stof, klistermærker, hygiejneprodukter, lamper, bamser, hårelastikker og lige præcis hvad du ellers ønsker dig.

Chinatown i BangkokChinatown i BangkokChinatown i Bangkok

Åbningstider

Desværre lukkede det allerede klokken 19 da vi var der – det overraskede os, da markederne jo ellers meget er en natteting i Thailand. Det var super ærgeligt, for vi fandt det dagen inden vi skulle hjem, så vi fik slet ikke det fulde udbytte af det. Jeg kunne have brugt timer på at spadsere rundt derinde.

På vej retur til hotellet fandt vi en tuk tuk med edderkoppespind… Hver Tuk Tuk er indrettet efter chaufførens smag og behag, og dette fungerer samtidig som “beskyttelse”, så fx Alvin ikke lige tilter en tur ud over kanten.

Chinatown i Bangkok

Her ser du lidt af det jeg købte. Jeg ærger mig stadig over, at jeg ikke kunne bruge dage derinde. Jeg har flere gange siden tænkt, at det også må være fantastisk at tage afsted på Thailand bare for at shoppe….

Chinatown i BangkokChinatown i Bangkok

Et stk meget stolt og tilfreds dreng!

Du kan se flere Thailand indlæg her og her. Husk at du kan følge mig på Facebook lige her.

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marmor øreringe fra eBay