Det femte medlem af East 17 - med Adidas hue

Tip til (skønne) billige sybøger

Jeg ejer ikke mange sybøger. Synes at jeg får for lidt ud af dem ift fx et Ottobre blad. Men et par stykker har jeg da stående i reolen. Og nu kom der et par stykker mere til samlingen. billige sybøgerNetto har nemlig disse fine eksemplarer til en tyver (!) i denne uge. Wauw. Dét kan man da kalde billige sybøger!

Jeg ejer allerede den øverst til venstre; Redesign Kids. Det er min ultimative favorit sybog, dette fine sæt er blandt meget andet derfra. Mønstrene er nemme og overskuelige, og bogen er mega inspirerende! Temaet er genbrug, som jo er mit all time favorite “materiale”.

De to andre har jeg begge tidligere haft lånt med hjem fra biblo, og det er ligeledes nogle lækre bøger. Jeg kan godt lide at billederne er en oplevelse at se på.

billige sybøger

Så blot et lille tip fra mig til jer!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det femte medlem af East 17 - med Adidas hue