Det femte medlem af East 17

Det er mig! Kan du nok se herunder.

Vejret var betagende smukt i går, så en dag på job endte med en tur til slottet i Hillerød. Da vi satte os ud i bilen, var der smukke frostblomster på ruden, Wauw altså!

Jeg købte i Budapest en lækker hue fra Adidas, den klassiske Trefoil hue. Den var billig og jeg elsker den – men jeg ligner konstant Brian Harveys lillesøster når jeg har den på. Med mindst lige så gode gener;-)

Det er jo for pokker umuligt at have den på hovedet, uden at den kravler dérop på toppen og sidder.

Men solen skinnede jo helt skønt, solbrillerne var på og det kolde vejr truede med at fryse alle kropslige væsker, også uden de havde forladt kroppen. Men hvor kan man bare mærke at man lever på sådan en dag, ik…

De fine fire drenge. Jeg var overbevist om at Tony og jeg ligesom måtte klikke på et universalt level, den dag vi uundgåeligt ville mødes… nuvel, sådan kan ens livsplaner jo ændre sig;-)

Skriv et svar