DIY frugtpose

Det femte medlem af East 17 – med Adidas hue

Det er mig! Kan du nok se herunder. Især når jeg har min Adidas hue på!

Adidas hue

Vejret var betagende smukt i går, så en dag på job endte med en tur til slottet i Hillerød. Da vi satte os ud i bilen, var der smukke frostblomster på ruden, Wauw altså!

Adidas hue

Adidas hue

Lyserød Adidas hue – lige lidt mere lækker

Jeg købte i Budapest en lækker hue fra Adidas, den klassiske Trefoil hue. Den var billig og jeg elsker den – men jeg ligner konstant Brian Harveys lillesøster når jeg har den på. Med mindst lige så gode gener;-)

Det er jo for pokker umuligt at have den på hovedet, uden at den kravler dérop på toppen og sidder.

Adidas hue

Men solen skinnede jo helt skønt, solbrillerne var på og det kolde vejr truede med at fryse alle kropslige væsker, også uden de havde forladt kroppen. Men hvor kan man bare mærke at man lever på sådan en dag, ik…

Adidas hue

De fine fire drenge. Jeg var overbevist om at Tony og jeg ligesom måtte klikke på et universalt level, den dag vi uundgåeligt ville mødes… nuvel, sådan kan ens livsplaner jo ændre sig;-)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY frugtpose